10
okt
Seneste opdatering: 11/10-18 kl. 2232
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Masseindvandringen handler om oplĂžsning af nationer og folk

Man hĂžrer pĂ„ minister PĂ©ter SzijjĂĄrtĂł, at Ungarn aldrig kommer til at give efter for EU’s krav om at oplĂžse sit folk gennem masseindvandring.  For det er EU’s hensigt, selvom de ikke spytter det klart ud: At dele og herske.

Uden et folk, ingen folkelig vilje, der kan komme pĂ„ tvĂŠrs af Bryssel. Uden er folk, intet folkestyre, der kan gĂ„ Bryssels’ bureaukrater i bedene. Mest under oplĂžsning er det svenske folk, for “det nye vi” er rent Ăžregas. Sverige er nu ‘et beboet omrĂ„de’, og folket er 200 nationaliteter, og enhver der ser nĂŠrmere efter,  – f.eks. kriminalreportagen – ser en katastrofe og en kĂždhakker, der kvĂŠrner oprindelige svenskere.

Nationerne skal svÊkkes, sÄ de ikke stÄr i vejen for de store pengeinteresser, som EU Kommissionen er stik-i-rend-drenge for. Dét er hvad masseindvandringen drejer sig om. Ikke engang Dansk Folkeparti vil sig det hÞjt, men alle de grunde vi hidtil har fÄet for den hasarderede masseindvandring, har vÊret fornuftsstridige. Man mÄ sÞge dybere: Follow the money! EU er et superkapitalistisk foretagende, som socialister elsker, fordi det er totalitÊrt.

Engelsk soldat fyret for Tommy Robinson selfie

Det engelske etablisssement er helt pÄ rumpetten. De gÞr alt det forkerte i et Äbenbart anfald af panik. Se begyndelsen pÄ historien nedenfor.

Nu slettet Tweet fra den engelske hĂŠr

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x