14
okt
Seneste opdatering: 14/10-18 kl. 2352
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Ungarnsk regeringsannonce

Vi kommer fra asken i ilden. Margot Wallström nævnes som et varmt bud på at efterfølge Jean Claude Juncker. Jeg ville ønske det velkomment, for det kan betyde, at EU selvdestruerer selv inden jeg havde håbet.

Det ville ellers være meget godt gået på intet andet end en 45 år gammel studentereksamen fra Skellefteå nær polarcirklen. Det må være så meget udkants-Europa, som det kan blive, men man har da lov at håbe, at en studentereksamen fra dengang er mere værd, end den er i dag.

Fotografer er ikke selfie-personer

Hovedrig er hun allerede blevet på sin socialdemokratisme. Hun er i øvrigt et år ældre end Juncker, selvom han ser ti år ældre ud. “Man bliver så grim af politik,” siger min veninde præsten. Det kan være derfor, jeg har afskaffet at have spejle. Man kan barbere sig uden et spejl. Man vil se sig selv indefra, ikke udefra.

En fotograf ved noget om det. Det er vores blik på de andre, der betyder noget. Ikke det omvendte. Fotografer er ikke selfie-personer. Se filmen Bill Cunningham New York. Den ekstreme fotograf, der aldrig selv er motivet.

Nicolaus Fest: Velkommen antisemitter

Løgnagtige politikere forgifter demokratiet

tysk, utekstet

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x