20
okt
Seneste opdatering: 21/10-18 kl. 1529
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Franskmænd flygter til Ungarn fra masseindvandring og islamisering

Foreløbig er den opsigtsvækkende dokumentar kun for dem, der forstår fransk, men jeg tror nok, jeg tør love en undertekstning. Jeg har i al fald adviseret oversøs venner, der gør den slags, og en evt. undertekstet vil komme her på samme sted.

Det er en ret dramatisk historie om europæere, der søger sikkerhed og fred for navnlig islams vold og kriminalitet, den taler åbent om. Her er tidligere militære og politifolk, der taler om at gribe til våben og tilbageerobre deres land. Det burde skræmme livet af enhver politiker, der er ansvarlig for den eskalerende misere. Der burde kunne laves en lignende film om svenskere, der er flygtet fra politikernes “samhällsbygge,” men man kender jo svenske journalister.

Dokumentaren blev vist på France 2 i forgårs den 18.9.  French Flee To Hungary To Escape Effects of Mass Migration. Se også Shocking study reveals 72 per cent of French youngster want to leave France og 2016: Tyskere flygter fra ‘flygtninge’ til Ungarn

Gudrun Schyman i Politiken:

 “Det, der foregår i Danmark, er uhørt skræmmende”

I anledning af filmen om hende, har hun været i København. Jeg har plukket lidt af det dummeste i interviewet, det har virkelig ikke været let at udelade noget.

Gudrun Schyman har været kommunist hele sit liv, men på grund af ydre begivenheder, hun ikke har haft indflydelse på, har hun siden 1991 måtte kalde sig noget andet flere gange, og da hun blev fyret som partileder på grund af skattesvindel, nogen andet endnu engang. Hendes feminisme er bare endnu en pseudo-kommunisme, sidste forsøg på en karrierevej, og heldigvis aldeles mislykket. Hun fik 0.4 procent af stemmerne i valget. For et så kendt navn som Schyman, er det en offentlig aflivning.

Det er mærkeligt at høre ordet ‘kærlighed’ i hendes mund, hun der er så sjældent utiltalende, benhård, viderværdig populist. At Politiken holder mikrofon for hende, siger en del om, hvad  Politiken er blevet til efter Seidenfaden.

Listen over hendes skandaler er kilometerlang, og så udelader svenske medier gerne, da hun urinerede offentligt i en fuld Grand Biograf og kastede rundt med sine våde trusser. Schyman føler ingen skam.

De fleste nogenlunde sansede mennesker, synes at Sveriges udvikling er skræmmende – volden, velfærdstabet, svensk kaos skræmmer i hele verden, men fra Schymans standpunkt –  den kommunistiske velhaveroverklasse på Østerlen – er virkelighedssynet også perverteret: ‘Danmark er skræmmende.’

Der burde der være oprør på Danmark gader (over DR nedskæringer)

Lukkede grænser, parallelle retssystemer og public serviceindskrænkninger. Hvor er oprøret henne, Danmark? Sådan spørger Gudrun Schyman, stifter af Feministisk Initiativ.

»For 15 år siden så vi jo på jer i Danmark som en moderne og åben skandinavisk stat. Det er I jo ikke længere«. Hvad er der sket? »Lukkede grænser. Tydelige markeringer på områder, der gør, at folk ikke føler sig velkomne. Et parallelt retssystem, der vil give folk forskellige straffe, efter hvor de bor. Og nu jeres public service-indskrænkninger. Det er jo ikke klogt! Der må være demonstrationer på gaderne?«

Der er feminismen modsat. Den handler om at bryde med de patriarkalske forestillinger om normer og traditioner og om at være kritisk over for måden, man opdeler i samfundet i køn på. Lige nu handler det især også om måden, hvorpå vi møder mennesker, der er på flugt. De er flygtet fra væbnede konflikter og klimakatastrofer, som vores lande også har medvirket til at skabe. EU’s politik er kommet til at handle om, hvordan vi kan holde mennesker borte. Jeg tror, at man kommer til at se tilbage på denne periode som skammens tidsalder, når historiebøgerne skal skrives«.

Hvorfor tror du, at Sverigedemokraterna har så stor tilslutning i forhold til jer? »Af samme grund som man ser lignende partier vokse i Danmark, Norge, Tyskland, Frankrig og Italien. Det handler om, hvordan samfundet formår at give mennesker tryghed i en tid, der er så præget af forandring og automatisering. Midt i denne fremmedgørelse er der mange, der bliver utrygge og ikke føler, at de har en plads i samfundet. Det er der nogen partier, der udnytter og siger: Kom her, din plads er hos os!

»Vi skal tale om kærlighed, når vi taler om politik. Det gør vi ved at anvende ord og klæde politikken i ord, som skaber engagement og indsigt«. Kærlighed i politik, er det ikke naivt? »Nej, det er vi nødt til for at bygge et samfund, der er fri for diskriminering i alle dets afskygninger, både racisme, sexisme, homofobi og transfobi. På individniveau er det at tale om kærlighed. På samfundsniveau hedder det solidaritet«. Svensk feministisk partistifter taler om ‘skammens tidsalder’: Det, der foregår i Danmark, er uhørt skræmmende

Se også Åh, GUDrun. Ny dokumentarfilm om Gudrun Schyman

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x