27
okt
Seneste opdatering: 29/10-18 kl. 0021
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

David Wood: Sharia-blasfemilove trumfer nu dine frihedsrettigheder for at bevare ‘den religiøse fred’

Den danske Muhammedkrise for tolv år siden, handlede om, hvor vidt muslimske tabuer skulle gælde i Europa. Vi troede nok, det blev afgjort til fordel for danske værdier dengang, men nu kommer det katastrofale EU og laver det om. I Europa skal sharia gælde, mener domstolen. Alle profeter kan kritiseres, men ikke islams profet, og her er det ikke så meget kritik, som ubestridelige fakta om Muhammed. Men nej, sandheden er intet forsvar i Europa.

Der er ingen vundet kamp på dette felt, som EU ikke kan omgøre til en tabt. Europa skriger efterhånden på en elite, som gider sætte sig ind i islam, og det skal helst være inden islams tilstedeværelse i Europa fører mere storstilede konflikter, hvilket må anses for aldeles uundgåeligt.

At Vesten kan ikke sameksistere med islam, men naturligvis med nogle muslimer, må nu efter mange døde europæere, være evident. Hvordan vil politikere, der ikke gider sætte sig ind i islam, finde ud af hvem vi kan leve med, og hvem der går til angreb på os, og hvordan vil de forhindre, at de inviterer endnu hundredetusinder af dødsfjender? Og hvordan vil de slippe godt fra det, hvis de gør det?

P.t. har Vesteuropa ingen kompetent politisk ledelse 17 år efter 9/11, 13 år efter London 7/7 og tre år efter Bataclan. Folk dør, og de håber, det går over. Sådan ser de ud set udefra. Måske ved de, hvad de gør, men antagelig gør de ikke. Deres recept på sameksistens, er at lukke munden på dem, hvis land de giver bort.

At appease islam er en fantasi

For tiden vælger Europa ledere, der lader sig snyde af en ørkenkriger og arabisk tuskhandler fra 600 tallet. ‘Tuskhandler’ stod der i mine skolebøger, dengang sådanne kunne tale frit om islam fordi den var fjern, teoretisk og irrelevant. Desværre har denne generation af europæere givet islam en indflydelse, den aldrig kunne have skaffet sig ved egen kraft. Selv hvis hele eliten var konverteret i hemmelighed, kunne de ikke have understøttet denne fascistoide ideologi bedre.

Islam får voldsmandens veto igen

Nu er de igang med at appease islam ved at sælge ud af dine rettigheder for at bevare “den religiøse fred.” Islam får voldsmandens veto igen. Der er ingen præcedens for, at det kan lade sig gøre, de lægger blot Europas naive hoved på bloggen for islams sværd endnu en gang . Dommen kan læses her. Douglas Murray skriver:

Should it be illegal to call Mohammed a paedophile?

The ECHR have decided that truth is not a justification

How odd it would be if the ECHR now decided that defaming the late Jimmy Savile should be punishable by law, and that neither truth nor evidence were any defence. That is what they have decided in the Mohammed case: that truth is not a justification and so something else comes into play.

That slimey little weasel-out of the ECHR: ‘religious peace’

Of course this is strange. If we are allowed to say that the recently-deceased Jimmy Savile had inappropriate relations with underage girls, then why is it illegal to say the same thing about the far- longer-dead Mohammed? The answer is in that slimey little weasel-out of the ECHR: ‘religious peace’. To state what is in the texts of the Islamic religion risks – according to the ECHR – the peace which would otherwise exist between peoples.

The civilisational problem here is that the Strasbourg ruling creates a two-tier critical environment in Europe. It creates an environment in which anybody can make claims about anybody who is dead, apart from when the subject is Mohammed. Over time that is the sort of thing that might give a chap an advantage. And presumably if it is not possible to refer to his domestic arrangements with safety then there is no reason why in time people should continue to be able to say anything negative about other aspects of his career. Leaving Islam to be the only set of ideas which cannot be mentioned – never mind criticised – in what is meant to be a free society.Should it be illegal to call Mohammed a paedophile?

Se også UKIP Leader Slams ‘Blasphemy Law by the Back Door’ as Euro Court Upholds Conviction for Disparaging Mohammed. Danske medier synes tilsyneladende ikke, historien er vigtig.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x