30
okt
Seneste opdatering: 30/10-18 kl. 0951
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Se Tommy Robinson i lyset af  det, Peter McLoughlin sagde i går: Western Elites Cover Up Reality of Islam to Create ‘Muslim Europe’.

Hver syvende dansker kan være muslim om 30 år

Professor emeritus i demografi, Poul Christian Mathiessen

Rune Toftegaard Selsing skriver i dag Borgerkrig i Frankrig? Jeg lagde en kommentar, der betoner, at vi må begrænse antallet muslimer for enhver pris. Programmet er fra december 2017, men Mathiessen bliver ikke umoderne. Tværtimod, hans prognose fra 1999 kom til at passe på decimalen.

“Det er vigtigt at forstå, at vi må begrænse antallet muslimer, hvis vi vil undgå risiko for borgerkrig. Det er vigtigt at forstå, at vægten kristne/muslimer kan forskubbe sig vældig hurtigt. Det gjorde den i Libanon, og det gjorde den i Bosnien:

På kun 30 år gik bosniske serbere ned fra 43 procent til 31 procent af befolkningen. Samtidigt øgede bosniske muslimer fra 26 procent til 44 procent. Altså på én generation var Bosnien moden for de værste myrderier i Europa siden anden verdenskrig. Samme befolkningsforskydelse satte den libanesiske borgerkrig i gang.

Alarmen i Europa burde allerede lyde over, at de muslimske befolkningandele er meget yngre og har kortere imellem generationerne.

En Bosnisk-libanesisk situation er altså helt realistisk om ikke alt for længe i flere europæiske lande, ikke mindst i Frankrig og Sverige. Demografiske fælder skal opdages, inden man går i dem. Det er formentlig allerede for sent i Frankrig og i et Sverige med 7-900.000 muslimer. Foreløbig er der kun små tegn på, at Danmark ikke vil gå samme vej. Det er dybt bekymrende.

Svensk-libanseren Paul Geara advarede: Sverige er som Libanon om 20 år.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x