30
okt
Seneste opdatering: 30/10-18 kl. 0951
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Se Tommy Robinson i lyset af  det, Peter McLoughlin sagde i gĂ„r: Western Elites Cover Up Reality of Islam to Create ‘Muslim Europe’.

Hver syvende dansker kan vĂŠre muslim om 30 Ă„r

Professor emeritus i demografi, Poul Christian Mathiessen

Rune Toftegaard Selsing skriver i dag Borgerkrig i Frankrig? Jeg lagde en kommentar, der betoner, at vi mÄ begrÊnse antallet muslimer for enhver pris. Programmet er fra december 2017, men Mathiessen bliver ikke umoderne. TvÊrtimod, hans prognose fra 1999 kom til at passe pÄ decimalen.

“Det er vigtigt at forstĂ„, at vi mĂ„ begrĂŠnse antallet muslimer, hvis vi vil undgĂ„ risiko for borgerkrig. Det er vigtigt at forstĂ„, at vĂŠgten kristne/muslimer kan forskubbe sig vĂŠldig hurtigt. Det gjorde den i Libanon, og det gjorde den i Bosnien:

PÄ kun 30 Är gik bosniske serbere ned fra 43 procent til 31 procent af befolkningen. Samtidigt Þgede bosniske muslimer fra 26 procent til 44 procent. AltsÄ pÄ én generation var Bosnien moden for de vÊrste myrderier i Europa siden anden verdenskrig. Samme befolkningsforskydelse satte den libanesiske borgerkrig i gang.

Alarmen i Europa burde allerede lyde over, at de muslimske befolkningandele er meget yngre og har kortere imellem generationerne.

En Bosnisk-libanesisk situation er altsÄ helt realistisk om ikke alt for lÊnge i flere europÊiske lande, ikke mindst i Frankrig og Sverige. Demografiske fÊlder skal opdages, inden man gÄr i dem. Det er formentlig allerede for sent i Frankrig og i et Sverige med 7-900.000 muslimer. ForelÞbig er der kun smÄ tegn pÄ, at Danmark ikke vil gÄ samme vej. Det er dybt bekymrende.

Svensk-libanseren Paul Geara advarede: Sverige er som Libanon om 20 Ă„r.”

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x