1
nov
Seneste opdatering: 1/11-18 kl. 1931
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Robert Spencer er ubestikkelig, og til forskel for så mange andre, ved han i enestående grad, hvad han taler om. Det er mere end man kan sige om Vesteuropas politikere. Han ved, at nok er islam en religion, men også at den politiske del af den, som er den største, sejler under religionens bekvemmelighedsflag. Det er altså en pleonasme at sige “politisk islam.” Islam ER politik.

Vesteuropæiske politikere kvier sig ved at indse denne sandheden, det er derfor de nøjes med at symptombehandle en meter frem ad gangen. Lene Kattrup skrev 1.8 JP kronikken om den del af symptombehandlingen, der kaldes burkaforbud. Kattrup ved også hvad hun taler om. Tak til Folketinget for at forbyde burka og niqab. En forfejlet indvandringspolitik er skyld i, at vi nu må ty til at forbyde symboler for at forsvare demokratiet. Se også psykolog Kirsten Damgaard: Psykologien bag muslimsk vold.

“Gör något nu – innan vi får medborgargarden”

Smerten over, at skaden er sket og endda i multi-kultiavisen Aftonbladet. Forbryderiske politikere har inviteret titusinder af fjender (om det er hundretusind, kan diskuteres), der nu angriber Sverige på alle tænkelige måder (se i dagens kronik med hvilken opfindsomhed.) Endnu stemmer 83 procent af svenskerne på dem, men en dag vil de samme angribe disse politikere fysisk.

Intet politi kan gøre noget ved det. Det vil vare evigt, eller så længe Sverige eksisterer, hvilket dog ikke behøver være så længe endnu. Hvis landet findes ved udgangen af dette århundrede, vil jeg anse det som et rent lykketræf. Hvad kvinden i AB kan gøre, er at emigrere og redde sine uskyldige børn ud af ilden. “Hvad mere redder vi vel ud af livets store ildebrand?” som Kierkegaard siger. Apropos brand, så havde Sverige 667 skolebrande i 2017.

Härom kvällen blev ett av mina barn hotat med kniv mot halsen när hen kom hem med nattbussen men lyckades som tur var slita sig loss och springa hem utan någon fysisk skada.

Vad får vår unga generation för syn på livet när det är så många som utsätts för knivhot, pistolhot, rån och misshandel? ”Det är så det är”, säger flera tonåringar som jag känner och de tycker inte heller att det är någon idé att polisanmäla.

Som mamma till tre barn mellan 12 och 18 år är jag benägen att tycka att gator och torg ska kameraövervakas och jag har inte svårt att förstå hur medborgargarden uppstår.

Det är en farlig samhällsutveckling nu. Många unga vill skaffa sig något att kunna använda sig av i självförsvar, exempelvis pepparsprej eller kniv. Varför händer inget? Jag undrar vad som krävs innan en förändring sker. Måste det till ett dödsfall? Gör något nu – innan vi får medborgargarden.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x