2
nov
Seneste opdatering: 3/11-18 kl. 1721
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

31 årig Muhammed er taget fra London til Birmingham til sin date med en 13-årig sikh-pige. Han tror, at sikh’er er ligesom hvide englændere og svenskere og danskere, der bare vrider hænder når muslimer voldtager deres døtre, mishandler deres sønner eller bliver fortængt fra deres hjem. Helt forkert tænkt af den 31 årige familiefar. Se hvad der skete.

P1 Prosaisk Radio

Engang var P 1 et dannelsesprogram, hvor man kunne lære om verdenslitteraturen, kunsten, historien og videnskaben. Det er vel kun 40 år siden. Forleden vågnede jeg med radioen på P1 – det var et program om sexlegetøj. I dag gjorde jeg det også, det var et program om menstruation.

Jeg må se efter, om nu ikke det er den sniksnakkende 24-Syv, jeg er havnet på, men nej, det er den ‘samfundsuundværlige’ public service.

Jeg er blevet lidt bekymret for, hvad den 35 årige elite egentlig har inde i mellem ørerne. Hvis nu deres historiske eller litterære viden er erstattet med viden om sexlegetøj, mener jeg.

Det gamle P1 interesserede sig for omverdenen og historien, dagens P1 er et incestuøst ‘selfie-program,’ som er provinsialisme i anden potens. Det er jo lidt mærkeligt, at den globaliserede dansker skulle vise sig, at være så indskrænket.

Når niveauet på P1 går højt, handler det om politik, og alle andre FM stationer er naturligvis pop-musik, der invasivt har udryddet enhver form for mere raffineret  musik, som andre end teenagere kan holde ud at høre på.

Ordet ‘dannelsestab’ begynder at give mening for mig. Det giver nok ingen mening på P1, hvor de ikke ved, hvad det er, og derfor ikke ved, hvad de har tabt. Jeg er forlængst jaget til Tyskland, hvor de endnu laver radio for voksne, der har lært lidt i skolen.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x