2
nov
Seneste opdatering: 4/11-18 kl. 1257
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sedan år 2000 har antalet med utländsk bakgrund i Sverige ökat med 1,3 miljoner

Navnlig i Sverige skal man i særlig grad have sine fakta i orden, når man vil kritisere fremmedpolitikken, og det har Gunnar Sandelin. Man kan sagligt set ikke skyde igennem ham. Det er derfor kontraproduktivt at hænge ham ud offentligt. Metoden har været, at gøre ham til en ikke-person, og det er virkelig noget, svenske medier har rutine i gennem lange tider. At mobbe folk ud, er en svensk, journalistisk spidskompetence.

Det går inte att förstå vad man menar med att Sverige har EUs miniminivå när det gäller regler för flyktingmottagande. Sverige tar emot mer än 10 gånger så många asylsökande som exempelvis Danmark och mer än fyra gånger så många som de övriga nordiska länderna tillsammans. Vår slutsats är att regeringen och våra myndigheter inte försvarar Sveriges gränser eller välfärd. Sedan år 2000 har antalet med utländsk bakgrund i Sverige ökat med närmare 1,3 miljoner medan antalet med svensk bakgrund har minskat med ca 20.000.

Gunnar Sandelin var i København d. 18 september: Gunnar Sandelin, Jan Sjunnesson og Mikael Jalving.

Til og med oktober, har Sverige bevilliget  106.955 opholdstilladelser, svarende til en by på Helsingborgs størrelse. Migverket: Beviljade uppehållstillstånd översikter.

Douglas Murray: : What happens after Merkel?

Weekenden står i Douglas Murrays tegn, så jeg afleverer lige denne inden jeg holder en kortere pause for mere udadvendte aktiviteter. Spectator 2 november.


.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x