5
nov
Seneste opdatering: 7/11-18 kl. 1531
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Senest opdateret onsdag den 7 november

Indledninger ved Aia Fogh og Lone NĂžrgaard. I Q&A synes jeg personligt, at Murray kvikner betydeligt til ogsĂ„ hjulpet af lutter gode indlĂŠg fra salen. “Dalai Lama, this typical skinhead,” kan man ikke rigtig stĂ„ for.

Af samtlige danske medier ville kun Kristeligt Dagblad og Deadline tale med Europas – mĂ„ske Vestens – mest omtalte og kvalificerede forfatter. Hallo! er der nogen hjemme, Weekendavisen?

Men man skal ikke vÊre utaknemmelig, SVT ville aldrig have inviteret ham ind i et studie.  Det var slemt nok med Murrays ven, Jordan Peterson forleden. Jeg har en news-alert pÄ hans navn, og nÄr der kommer et svensk hit, er det altid pÄ den svensk-amerikanske ishockeyspiller, Douglas Murray. Hver gang. Svensson mÄ ikke kende den rigtige Douglas Murray, mener det politiserende journalistkorps.

De svenske journalist-aktivister er jo ikke helt idioter, de ved, hvad de foretager sig. De har Ă„rtiers erfaring i at producere ikke-personer. Den svenske medie-politiske elite kan nok tage fejl og tilfĂžje landet uoprettelig skade, men det har aldrig vĂŠret meningen, at de skulle undgĂŠlde for det. Never!

Svenske rigsdagsvalg findes, for at  cementere status quo, og svensk journalistik findes grundlĂŠggende for, at det ikke skal kikse. Andre forestillinger om ‘svensk demokrati,’ er rene illusioner. Derfor er det kun journalister, der interesserer sig for den nuvĂŠrende regeringsdannelse. Menigmand er ligeglad med, om det er den ene eller den anden landsforrĂŠdder, der danner regering, og i virkeligheden synes ingen, at ville have magten. Det forstĂ„r man sagtens.

I Deadline kommer journalisten ud for den mest civilliserede slagtning, han kan gÞre sig hÄb om. Han har nÊppe lÊst bogen, men Murray behÞvede ikke gÞre opmÊrksom pÄ det, for at gÞre det af med ham. Han er alligevel prisgivet.

De sidste otte minutter fÄr han nÊppe et ord indfÞrt over for den hyper medierutinerede Murray. Douglas Murray i Deadline, min 16:30. Fotos fra sÞndag og mandag © Snaphanen.dk,  click for full screen.

Jaleh Tavakoli og Douglas Murray: Most of the adults have left the room









Den iranske eks muslim Jaleh Tavakoli skriver i Jyllands Posten: Islam, muslimsk indvandring og Europas dÞd. Aia Fogh skriver  i DKA: Kendt forfatter advarer: Europas sÊlsomme undergang.

Kristeligt Dagblad var den eneste danske avis, som var interesseret i at mÞde Murray. Fra Britisk forfatter: NÄr vi importerer hele verden, importerer vi ogsÄ problemer 7 november, log in.:

En lille pressekonference pĂ„ Hotel Bethel i KĂžbenhavn den 5. november talte to fremmĂždte lĂŠgfolk. Ikke Ă©n var journalist. Et besĂžg i DR 2’s Deadline var det dog blevet til, og Douglas Murray har bestemt ogsĂ„ et opsigtsvĂŠkkende budskab med sig, nĂ„r han rejser rundt i Europa med sin bog ”The Strange Death of Europe. Immigration, Identity, Islam”, som drypvis bliver oversat til forskellige europĂŠiske sprog. Nu ogsĂ„ pĂ„ dansk med titlen: ”Europas undergang – immigration, identitet og islam”

”Det vil forandre KĂžbenhavn. KĂžbenhavn ville ogsĂ„ blive anderledes, hvis en fjerdedel var transseksuelle, og det samme gĂžr sig gĂŠldende, nĂ„r man importerer indvandrere. NĂ„r vi importerer hele verden, importerer vi ogsĂ„ problemer,” mener Douglas Murray.

”Forskellige lande har forskellige udgangspunkter. I Danmark har jeres politikere lagt sig fast pĂ„ en mere stram immigrationspolitik end i Sverige og Tyskland. Men alle liberale europĂŠiske lande stĂ„r over for en massiv udfordring, nĂ„r de skal tage imod indvandrere, som generelt er langt mere konservative, end hvad vi er vant til,” siger Douglas Murray og henviser til undersĂžgelser fra Danmark og andre europĂŠiske lande, der har pĂ„vist, at unge muslimer i dag har et mere konservativt syn pĂ„ homoseksuelles rettigheder end deres forĂŠldre, og at mange unge muslimer foretrĂŠkker islamiske retsprincipper frem for vestlige demokratier.

”Ingen havde troet, at Danmark ville fĂ„ hele verdens opmĂŠrksomhed pĂ„ grund af tegninger, sĂ„ vi kan ikke forudsige, hvad der sker om 30 Ă„r. Vi har lavet et stort eksperiment med indvandringen, og vi ved ikke, hvordan det vil gĂ„.Det er, som om vi har udviklet en slags vaccine, der aldrig har vĂŠret prĂžvet fĂžr, og nu tester vi den sĂ„ pĂ„ millioner af mennesker. Det kan ende med at virke, men det kan ende i et 21. Ă„rhundrede med en uendelig krig om race og religion,” siger Douglas Murray.

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x