7
nov
Seneste opdatering: 8/11-18 kl. 0923
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I Sverige er fængslerne propfulde af tilvandrede kriminelle. Der er ikke plads til flere. Det afspejler sig naturligvis i de straffe, der idømmes: Tre måneders fængsel og ‘skyddstilsyn’ for gruppevoldtægt af mindreårig. At prisgive de svageste på den måde, er anvendt, svensk feminisme.

Retsstaten er i sammenbrud ligesom så meget andet i landet. Kommunerne for eksempel. De er begyndt at låne til driften, og i løbet af et par år, vil de allesammen være bankerot. Sverige vil have indvandret velfærdssamfundet ihjel. Norge, Finland og Danmark skal beskytte sig imod resultatet, det systemkollapsende Sverige, og det skal gå meget stærkere, end Bertel Haarder tror her.

Tænketanken Unitos har lavet en særkørsel fra Danmarks Statistik af den danske, omhyggeligt politikerskabte tilstand:

Nye tal viser et meget højt niveau for kriminalitet begået af særlige grupper af ikke-vestlige mænd. Andelen af dømte mænd årgang 1987 med baggrund i Syrien, Libanon og Somalia er på omkring 55 procent.

Ifølge de seneste kriminalitetstal fra Danmarks Statistik fremgår det, at antallet af anmeldte voldsforbrydelser, voldtægter og trusler er på et historisk højt niveau. Personfarlig kriminalitet hører til blandt de groveste forbrydelser, nemlig overtrædelser af straffeloven.

Jo mere nøjagtige oplysninger, man har om gerningsmændene, jo bedre muligheder har man for at forebygge kriminalitet og dermed forhindre, at stigningen i grov kriminalitet fortsætter.

Vi ved, at særlig mænd med ikke-vestlig baggrund er markant overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne. Gruppen af ikke-vestlige personer dækker imidlertid over store forskelle. Hvordan ser det ud, hvis man ser på de enkelte oprindelseslande og på udviklingen over en årrække, dvs. når personerne er blevet voksne og nærmer sig de 30 år? Se det hele Andelen af Ikke-vestlige mænd årgang 1987 dømt efter straffeloven

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x