8
nov
Seneste opdatering: 9/11-18 kl. 1321
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Det er ikke tankespind, at tale om borgerkrig i Sverige og Frankrig”

Det bedste du har hørt, siden Douglas Murray i søndags. Anbefales på det varmeste. Der er mange gode hoveder i Sverige og Norge, men Støvring er meget dansk. Han kunne af adskillige grunde ikke være en svensk konservativ.

For det første, fordi der er så få, for det andet fordi, når man kradser lidt i overfladen fremkommer der en halvforrykt liberalist, der ikke er til at skelne fra enhver anden utopist. Men det er et emne til en kronik en anden dag. Se også i dag interview: Kasper Støvring: Vi har undervurderet kulturens betydning for unge mænds kriminalitet.

I Malmø var der fire skyderier på det forløbne døgn plus det løse, voldtægter mv. Her tales ikke om drab og voldtægter i resten af landet. Overgangen til krig er meget glidende, til gengæld går den i Sverige kun én vej, og al svensk politik skal partout handle om noget andet. Ellers ville nogle jo have skylden. Mens de snakkende klasser skændes om at danne en temmelig ligegyldig regering, går Sverige ‘sydpå’ imens.

Dan Park idømt fængsel igen

Oversverige mener skam den totalitære HMF (266b) fuldstændigt alvorligt, og svenske jurister er ikke meget indstillet på at aflæse billeder. Ironi er ikke en del af deres arsenal, og nu gør de Park og Sverige verdensberømte igen. Dan Park elsker at lade bogstavelige myndigheder gøre sig til grin. De er sådan, de kan ikke gøre for det. Læs endelig posten med forklaring nedenfor. Se Dan Park ‘s Entartete Kunst og Vill SR:s vd att satiren ska styras av staten?.

Park skal blandt andet straffes for en parafrase over Rene Magrittes “Ceci n’est pas une pipe” fra 1929:

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x