8
nov
Seneste opdatering: 8/11-18 kl. 1756
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Sverige har nu ett marionettstyrt förstadium till fascism. När hotet från Sovjet föll bort kring 1990 kunde svenskarnas nationella identitet avvecklas.

I svensk MSM skrives der absolut intet af interesse, men udenfor, oh, la,la.

“De senaste fyra åren har Sverige framträtt som ett multikorporativt samhälle (corporo = ”göra till kropp”) under ett centralistiskt styre med sjuklövern som enda godkända parti.”

“Efter valet 2014 kom Sverige ut ur garderoben som en fullmogen korporativ förmyndarstat med nya typer av hierarkier och skikt, strävan att skapa symbios och kollektiv global identitet, irrationell och emotionell grandiositet, avvisande av förnuftsresonemang och debatt, massmöten och mytiska symboler, elitism, acceptans av kamp- och offergruppers våld, förakt för oliktänkande och svaga. Allt detta hör till fascismens kännetecken och många fler sådana överensstämmer. Så Sverige har nu ett marionettstyrt förstadium till fascism och har börjat underordnas en mer dold västlig elitär globalfascism.” Sixten Johansson: PK-Korporatismen banar väg för globalfascismen.

Wallström: “Jordan B Peterson should’ve stayed under a rock”

Margot Wallström, Swedish Minister of Foreign Affairs, is in hot water after attacking Dr Jordan B Peterson”

Svenske statsfeminister er ikke vant til at blive kvalificeret modsagt, tænk på Annie Lööf forleden. Ved at høre hele madammevældets arrangement, “Empowering women. av Global Utmaning” i Stockholm, kan man konstatere at det hellere skulle være afholdt på svensk. Sveriges udenrigsminister kan (heller) ikke tale engelsk.

Under den ene og den anden sten

Svensk feminisme er en af “de sten, marxismen er overlevet under” for at kunne genopstå uskadt og “fremdeles som jordens salt, jakaler og hyæner” som Giuseppe di Lampedusa skriver. Wallström er  en del af den ny adel. Den er stadig utopistisk og marxistisk, selvom alle kalder sig noget andet.

Den nye adel kan ikke noget særligt udover at sidde benhårdt på magten (studér hvor indædt den forsvarer sig mod opkomlingene SD, den har kun én grund, nemlig “at magten er vores til evig tid.”), men det er også så sjældent, at nogen efterspørger dens talenter. Peterson gjorde, og den svarede på sit sprog – med tavshed og skældsord.

Peterson efterspurgte Lööfs, men der var kun tavshed og uvidenhed. Det eneste, der imponerer ved den nye adel, er den umådelige selvfedme og destruktivitet: På bare fire årtier har den ødelagt højtillidslandet Sverige for altid.

Jordan B Peterson, who is currently touring Europe with public lectures, recently visited Sweden for an appearance on the talk show Skavlan. On the show, he got into a brief discussion with Annie Lööf, leader of the Swedish Centre Party, on the topic of differences between genders. Swedish Foreign Minister Wallström says Jordan B Peterson should’ve stayed under a rock

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x