10
nov
Seneste opdatering: 11/11-18 kl. 1045
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Danske småstatspolitikere spiller på to heste – mindst

USA, Østrig, Ungarn, Kroatien og Australien har trukket sig. Tjekkiet er i færd med det ligesom Polen. Tyske konservative er imod at tiltræde pagten. I Norge er der uenighed i regeringen om pagten. I Danmark siger Venstres alibi for stram migration, Inger Støjberg, at vi sagtens kan underskrive pagten, da den ikke er juridisk bindende. Hvorfor så underskrive den? Angiveligt forekommer ordet “forpligtende” 86 gange i aftalen.

Hvad om Venstre og Socialdemokratiet tog og spyttede klart ud i  stedet for at lure naive vælgere med prokuratorkneb? Hvad er det for nogle feje luskefise, vi har stemt på? Man kan ikke stemme for dette, og hævde, man vil holde migrationen så lav som muligt.

De store partier i Danmark spiller et let gennemskueligt dobbeltspil: Ikke at fornærme danskerne, ved ikke at give for meget land væk, – så meget som f.eks. svenske hasardpolitikere – og ikke at fornærme EU og FN, ved ikke at bortgive for lidt. Balancegangen har virket, men den er næppe fremtidssikret. En dag må de vælge, hvad enten inkompetente vælgere tvinger dem, eller ej.

Pagten skal vedtages om en lille måned det haster, men det er nok for meget at håbe på, at propagandasenderen DR vil tage det op. Om den ræverøde stat i staten har Weekendavisen en glimrende artikel, der falder på et tørt sted: Licensbetalt holdnings­påvirkning. –  “Migration kan blive en global menneskerettighed.

Bevæbnede migranter vil forcere Kroatiens grænse

Målet er Tyskland og Skandinavien. “Næsten alle er bevæbnet med knive”

20 000 migranter försöker bryta sig igenom gränsen mellan Bosnien och Kroatien, rapporterar Kronen Zeitung. Enligt uppgifter till tidningen är migranterna främst från Pakistan, men också från Iran, Algeriet och Marocko.

–Nu kommer andra – inga fler familjer, och det finns knappast några kvinnor kvar. 95 procent av de migranter som vill bryta sig igenom är unga män, nästan alla beväpnade med knivar. En gränspolis har redan blivit knivhuggen, säger en tjänsteman vid den österrikiska inrikesdepartementet till Kronen Zeitung.

En analysgrupp för en grupp för migration vid inrikesdepartementet i Wien övervakar situationen, och menar att ett genombrottsförsök kan vara nära förestående. Beväpnade migranter försöker forcera gränsen vid Kroatien – på väg mot Skandinavien

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x