11
nov
Seneste opdatering: 11/11-18 kl. 1402
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Annie Lööf og Margot Wallström var tragikomiske figurer

Det er virkelig ikke så tit, jeg har andledning til at glæde mig over DR, men når man sammenligner Deadlines samtale med Peterson med SVT’s, så er det to forskellige verdener. Den svenske behandling var fra Udenrigsministeren til Skavlan – infantil og agitatorisk, og bekræfter indtrykket, at Sverige er blevet et gennempolitiseret, antiintellektuelt land. Annie Lööf og Margot Wallström var tragikomiske figurer, der vidnede om et enormt dannelsestab til det vulgærpolitiske.

Deadline er anderledes sagligt forberedt her. Deadline forsøger (næsten) ikke at gøre Peterson til en konservativ, politisk figur, for de ved, hans ærinde er psykologisk og ikke politisk. Man kan også se det på DR her. Man kan også høre foredraget Hvem er Jordan Peterson? – Forelæsning ved Ole Bjerg 1. november 2018 på Copenhagen Business School.


Interview med “den østrigske kvinde”

Der viste sig at være Elisabeth Sabaditsch Wolff, som jeg udmærket kender.

Elisabeth Sabaditsch-Wolff is the daughter of an Austrian diplomat, and was partly educated in Iran, where she was present during the Islamic revolution of 1979. She worked at the Austrian embassy in Kuwait during the Iraqi invasion in 1990. She subsequently worked as assistant to the Vice Chancellor of the Republic of Austria, Mr. Wolfgang Schüssel (1995-1997), at the Austrian Embassy Kuwait, Visa Section (1997-2000) and the Austrian Embassy Tripoli, Libya (2000-2001). Since 2001, she has been an ESL and TOEFL teacher at an English language institute in Vienna. In 2010 Sabaditsch-Wolff was a speaker at a conference sponsored by the Freedom Defense Initiative at the Conservative Political Action Conference in Washington, DC, entitled: “Jihad: The Political Third Rail — What They Are Not Telling You.”

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x