12
nov
Seneste opdatering: 13/11-18 kl. 1603
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

EU og FN-påbudt kolonisering. DF bør vælte regeringen inden 10 december.

Ifølge Kronen Zeitung d. 4.11 befinder 20.000 fortrinsvis afghanere og pakistanere sig i Bosnien og vil krydse grænsen til Kroatien for at nå Tyskland og Skandinaviens nøje udvalgte velfærdssystemer. Mens der endnu er noget at plyndre, skulle man nok tilføje.

Et “Danmark” med 37 millioner indbyggere

Når den danske regering den 10.12 desværre skriver under i Marrakesh, vil det være ‘deres menneskeret’ at slå sig ned her. FN pagten skriver begrebet ‘illegal indvandring’ ud af historien. Pagten vil gøre grænse, nation og demokrati til en begreber fra fortiden. 20.000 afghanere og pakistanere vil blive til to millioner, danske politikere vil sammen med nogle europæiske, have udløst en lavine. Flere og flere frafalder dog Marrakesh, Løkke-regeringen kan nå det endnu.

EU Kommissionen skønner i rapporten Study on the feasability of establishing a mechanism for the relocation of beneficiaries of international protection fra 2010, at [det forhenværende] Danmark vil kunne rumme 37 millioner indbyggere. (Appendix 1-16, Table 12: Density distribution at threshold of 1000.)

Danmark har altså ikke suverænitet på fremmedpolitikken mere?

Hvem vil redde vores tusindårige land fra FN og EU’s vanvid? Der er mere fra EU hver dag: EU-dom kan ryste udlændingepolitikken. Vi må – mens vi endnu findes – indse, at FN og EU er stålsatte på at afskaffe os, og vi ikke har valgt tilstrækkeligt med politikere, som vil forhindre det.

At vågne op bagefter nytter intet, se det mere og mere kaotiske Sverige, hvis vej ned ad slisken ingen politiker længere kan stoppe. Idag mandag nægter Bulgarien at tiltræde FNs migrationspagt og Estland: Estonia should not join UN compact.

Pressemeddelse: Stop Marrakesh-aftalen – Europas undergang

Den danske regering kan under ingen omstændigheder tillade sig at underskrive FN’s såkaldte migrationspagt. Denne pagt har som mål, at milliarder af mennesker fra den tredje verden kan indvandre til den mere velstående del af verden. Herunder Danmark.

Hvis den danske regering underskriver denne selvmorderiske pagt, vil det være et svigt uden sidestykke af det danske folk. De danskere, der i forvejen har måttet se store dele af deres land omdannet til noget, der leder tankerne hen på helt andre egne af kloden og på helt andre kulturer.

Forstærk ikke denne selvmordskurs og Europas undergang ved at skrive under på FN’s globalistiske vanvidsdokument.

På vegne af Dansk Samling
Morten Uhrskov Jensen
Formand for Dansk Samling

Pressekontakt:
Morten Uhrskov Jensen tlf. 81 75 40 14  &  Lone Nørgaard tlf. 36 30 54 84
mobil: 51 90 93 99
landsformand@dksamling.dk                        koordinator@dksamling.dk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x