13
nov
Seneste opdatering: 13/11-18 kl. 1430
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Af Jens Graae

I hundrede år har Europa været besat og misrøgtet af de store ”ismer.” En ”isme” er i al uskyldighed en endelse til et ord, der ofte bruges til betegnelse af større holdningsprægede overbevisninger. Socialismen, Kommunismen, nationalsocialismen, fascismen, kapitalismen og islamismen er typiske eksempler.

Til de nye magtsystemer i Europa hører humanismen.

Nutidens nye ”ismes” farlige bagside

”Ismerne” indeholder næsten alle en smuk ”forside”, som kan føles rigtig og god. Det er ”bagsiden” af en ”isme”, vi skal være bekymrede for. Altså der, hvor magtsyge politikere for at opnå magt prøver at bilde os ind, at de gør det rigtige i forhold til ”ismen”, men i virkeligheden bringer os i en situation, som koster os store ofre. Det er altid folket, der i sidste ende kommer til at betale for bagsiden af en ”isme”!

Middelmådige politikere i Danmark og i Vesteuropa har gennem en uholdbar og tankeløs fri indvandringspolitik og stort set lige så tankeløs fri uddeling af statsborgerskaber til især ikke-vestlige indvandrere skabt muligheder for muslimerne til med tiden at blive et flertal i Vesteuropa og dermed også i Danmark. Flertallet opnås ved yderligere muslimsk indvandring samt et muslimsk fødselsoverskud i Europa.

På grund af politikernes manglende tæft for deres erhverv, står danskere og vesteuropæere om relativt få år i lort til halsen og har formentlig i sidste ende kun valget mellem et kalifat eller en borgerkrig. Det er et usselt valg som kun skyldes politikernes ynkelige middelmådighed. De har ikke haft viljen til at beskytte deres oprindelige befolkninger. Det burde være deres vigtigste opgave!

Magtgriske danske og europæiske politikere har givet humanismen en bagside, der i fremtidig grusomhed formentlig vil blive værre end såvel bagsiden af kommunismen som bagsiden af nationalsocialismen! Tænk på kalifatet, der opstod i Syrien.

Fortidens ondskab

Kommunisme skulle i korte træk etablere en klasseløs organisation af samfundet bl.a. baseret på fælles ejerskab af produktionsmidlerne. Det gik ikke så godt og endnu ringere gik det med nationalsocialismen trods millioner af datidens tyskeres begejstring for nationalsocialismen og Hitler. Fascismen fik ligeledes en fortjent skæbne. Pacifismen fik stort set sit endeligt ved Chamberlains mislykkede fredsmøde med Hitler kort tid før 2. Verdenskrig.

I nutiden er det igen magtsyge politikere og deres brug af den falske bagside af humanismen, man skal være opmærksom på.

Ondskabens nutidige akser

I nutiden er det den venstreorienterede såkaldte elite, kraftigt støttet af EU og et hav af venstre- og højreorienterede politikere, venstresnoede journalister samt organisationer også kaldet godhedsindustrien, der tilsyneladende er i færd med at udvikle den nye humanistiske ondskabens akse med base i en række vesteuropæiske nationer. ”Bagsiden” af denne ”isme”, altså humanismen, synes at være ideel til at erstatte de vesteuropæiske befolkningers manglende fødselstal med det store fødselsoverskud fra muslimske Nordafrika og andre muslimske lande.

Dermed udfører politikerne jo den gode humanistiske gerning at ”afhjælpe” nogle få af problemerne med Afrikas fødselsoverskud. At de samme politiske magthavere kan have til hensigt at udfase den vesteuropæiske befolkning til fordel for en fremtidig muslimsk befolkning er en anden sag.

Humanismen giver magt til politikere og afmagt til folket

De af os, der har levet i skyggen af nationalsocialismen og kommunismen kender desværre de mørke ”bagsider” af disse ”ismer”. Og det er netop en lignende ”bagside”, denne gang af humanismen, som nutidens magthavere – stadig anført af EU – desværre synes at ville udnytte til ikke alene at ødelægge den demokratiske frihed, men også med det formål at opnå uindskrænket magt i Europa.

Tilsyneladende kan politikerne have den opfattelse, at uindskrænket magt opnås ved at lade især muslimer få fri asyl-adgang til Vesteuropa og langsomt lade dem nedbryde de europæiske befolkningers gamle kultur og demokratiske rettigheder for til sidst at lade muslimerne overtage folkets rolle.

Skatteydere tvinges til at betale for politikernes falske godhed

For at skabe dækning for de enorme udgifter, som indvandrerne er årsag til, så må de enkelte stater til lommerne. De eneste lommer politikerne kan dykke ned i er de europæiske befolkningers skatteindbetalinger. Disse skatteindbetalinger er beregnet til den befolkning, der i forvejen bor i området.

Disse tvinges nu af deres politikere til umådeholdne besparelser og øgede skatter for at skabe økonomisk basis for at huse, klæde, pleje og bespise de mange indvandrere. Alt sker uden demokratisk tilladelse fra de befolkninger, der bebor landene. Politikerne synes sikkert at de er humane overfor indvandrerne, men hvad med det glemte folk, der endnu er deres vælgere?

Således fordrejer politikerne virkeligheden

Da politikerne ikke har befolkningernes tilladelse til indvandringen og de tilknyttede udgifter samt heller ikke tilladelse til den vanvittige tankegang at skabe et multikulturelt samfundssystem i Europa, så er det faktisk lykkedes for dem på udemokratisk vis at snyde befolkningerne ved at bruge de gamle flygtninge-konventioner fra 2. Verdenskrig.

De gamle konventioner blev benyttet selv om det i realiteten ikke var rimeligt at forbinde dem med nutiden. Nyere aftaler, eksempelvis 1973 ordningen om olieleverancer til gengæld for indvandring af muslimer til Europa, såvel som erklæringen fra Barcelona 1995 og Marrakesh erklæringen 2018.

Der er mange andre aftaler og såkaldte dialogmøder, som vil kræve lange forklaringer at beskrive. Danske politikere har en vis evne til at underskrive omtrent alt hvad EU og FN beslutter. Politikere skal jo helst være med i det ”gode” selskab! Der hersker generelt stor hemmeligholdelse omkring politikernes forhandlinger om indvandringen til Europa.

Marrakesh erklæringen

Mødet om Marrakesh erklæringen fandt sted den 2. maj 2018 i Marrakesh i Marokko [23 maj 2018 på Snaphanen.] Ifølge Metro-avisen skulle et møde om Marrakesh erklæringen finde sted i folketingssalen på Christiansborg den 11. december 2018. Mødedatoen og mødet kan ikke bekræftes i Folketinget. Det kan derfor antages at der måske bliver tale om et lukket møde, der finder sted på en ukendt dato. Dermed kan vi formentlig ikke få at vide, hvilke partier, der er villige til at underskrive aftalen.

Denne aftale med afrikanerne i Marrakesh kan være afgørende for indvandringen i Europa og dermed også for Danmarks fremtid. Der er denne gang ikke tale om de nordafrikanske muslimske lande bortset fra Marokko samt to observatørlande, nemlig Algeriet og Libyen. Man skelner i erklæringen mellem illegal og legal indvandring til Europa. Det kunne antyde, at man denne gang vil forsøge at bilde den danske og europæiske befolkning ind, at EU kan kontrollere den legale indvandring fra et helt kontinent, nemlig Afrika.

EU’s kommissær for migration, grækeren Dimitris Avramopoulos, deltog i Marrakesh mødet sammen med EU’s udenrigschef Federica Mogherini. De er sikkert begge positive overfor at få Afrikas ”legale” indvandrere væltet ind over Europa med henblik på at skabe det ideelle multikulturelle samfund som indledning til drømmen om globalismen. Federica Mogherini er som bekendt fast forankret i den opfattelse, at muslimer hører hjemme i Europa. Hun er jo også uddannet i statskundskab med afsluttende speciale i politisk islam.

Vores vattede politikere vil utvivlsomt underskrive aftalen i Marokko. Det er dem ligegyldigt, at befolkningens flertal er imod mere indvandring.

Det kan blive spændende at observere, hvordan man denne gang vil forsøge at skjule overfor befolkningen, hvor voldsom en indvandring Danmark skal udsættes for. Hvis vi, som rygtet siger, skal have andel i det afrikanske fødselsoverskud, så bliver der mildest talt trængsel herhjemme.

Bagsiden af humanismen rammer kun det arbejdende folk!

At der følger vold, brande og skyderier mv. i kølvandet på de samme indvandrere synes at være ligegyldigt for politikerne. Det er jo kun den del af befolkningen, der ikke har råd til at bo i de hvide ghettoer, det går ud over. Det er en ligegyldig sag for forretningslivet eller politikerne. De bor jo selv sikkert i de hvide ghettoer, hvor ingen mellemøstlige fremmede viser sig.

Bagsiden af en ”isme” rammer altid de såkaldte almindelige mennesker i samfundet, dvs. alle de mennesker, der har skabt eller skaber en nations velstand gennem hårdt arbejde. En stor del af disse mennesker har for længst erkendt de grusomheder, som ”ismernes” livscyklus kan besidde, når magtsyge politikere får fat i dem.

Det er den erkendelse som nutidens magthavere hånligt forsøger at fjerne ved at kalde folkets opfattelse for populisme, nogle gange endda nazisme eller lignende urimelige udtryk. En ”magthaver-isme” rammer altid det arbejdende folk i samfundet hårdt, fordi en sådan ”ismes” endeligt næsten altid bliver blodig.

Vælgere skaber selv ondskaben i stemmeboksen.

Det er desværre nok den danske vælger, der gør størst skade, når han/hun står i stemmeboksen. Ved at stemme på de partier, der tillader øget indvandring til Danmark, bliver det dig, der med dit kryds på stemmesedlen vælger at gøre dine børnebørn eller oldebørn til fremtidens muslimers undermennesker, den dag muslimerne tager magten.

Muslimerne har gang på gang hævdet, at den dag de ”er mange nok”, så overtager de magten i landet på demokratisk vis med deres eget parti. I Malmø demonstrerer muslimer allerede nu med følgende opråb: ”Bekæmp svenske fladskaller, hårdt mod hårdt! Byen, landet, alt er vort”!

Forbavsende at vores danske politikere ikke har forstået, hvad der er ved at ske. Man må korse sig over, at de samme politikere heller ikke har forstået at de med EU i spidsen langsomt er ved at ødelægge hele Vesteuropa med deres vanvittige indvandringsplaner og multi-kulti fanatisme.

Vores børnebørn og oldebørn vil næppe få en chance i det helvede som politikerne mere eller mindre bevidst skaber. Det værste er, at de danske politikere i sidste ende sandsynligt driver deres eget folk ud i en borgerkrig, som ingen i virkeligheden ønsker.

Tidligere af samme forfatter: Europas håbløse mangel på lederskab!

Marrakesh aftalen i dansk oversættelse

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x