14
nov
Seneste opdatering: 16/11-18 kl. 0438
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Politisk bedrift:  Fra arbejderby til ‘shithole’ på 30 år

Når et land som Sverige er under opløsning som et garnnøgle, ser man de forkerte steder, hvis man vil studere det i, hvad politikere eller statsstøttede medier siger. Der behøver man ikke opdage den eskalerende deroute. Der dyrkes “Sverigebilden”, som den herskende klasse helst vil skabe, som det reklamebureau for sig selv, den grundlæggende er.

Man skal se efter i detaljerne: På Facebook, debatfora og blogs. Alt det MSM ikke vil vise. Freddy Martell har blik for det store billede i detaljen. Sandheden om Sveriges forfald ligger endnu for det meste i detaljerne. Der bliver det liggende indtil detaljerne er på så mange som pixels, at de viser et større billede, der så nødtvungent må anerkendes som “Sverigebilden.”

Den dag vil mange få et ‘chock’, når de vågner op til, at den verden de kendte, er forsvundet. De havde bare behøvet bruge deres øjne de sidste tre årtier,  men de kiggede uden at se.

Döden i Sverige kvitteras nu i anonyma notiser

Sammenlignet med svenske medier er finske medier særdeles hæderlige. Svenske journalister vil være nogle af de hovedskyldige i nuværende og kommende katastrofer, og man må sandelig ikke håbe for dem, at nogen nogensinde får den tanke, at drage dem til ansvar.

Nio av tio som skjuter kommer från invandrarmiljöer

Vid halv sextiden kommer folk i Stockholmsförorten Hallonbergen från sina jobb. Andra står redan hemma och lagar kvällsmat. Då skjuts två män i sin bil ute på gatan. Skjutningarna i Sverige blir fler. Men förklaringarna är lite andra än man trodde.

Svensk kriminaljournalistik har haft sina glansdagar. Men kring dagens skjutningar i Sverige är all detaljrapportering kring blodpölar, anhöriga, spaningsspår och mördare som bortblåst. Döden kvitteras nu i anonyma notiser.

Den svenska medieoffentligheten rapporterar ogärna att nio av tio skjutningar har rötter i Sveriges invandrarmiljöer. Men den siffran har författaren och Dagens Nyheters krimjournalist Lasse Wierup tagit fram. I Sverige skjuts folk till döds medan förorten lagar middag – Polisen: Nu krävs en jätteinsats!

17 mennesker skudt på 15 dage –  fire døde

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x