14
nov
Seneste opdatering: 14/11-18 kl. 1952
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Europeans have nothing left to die for. That’s why they now have nothing to live for”

En gnistrende analyse af første verdenskrig, og hvis du synes dignitarerne i Paris forleden lød idiotiske, så hør hvordan de lød ved Vimy Ridge i 2017. Der var ingen nedre grænse.

Steyn mener også, at den store krig skabte europæiske politikere uden skyggen af ryggrad eller selvtillid, som lever i et mentalt, Peter Pansk Neverland. Som “den 12-årige Justin Trudeau,” som han siger, en fuldstændig afkoblet fars dreng, der kan græde på kommando. Han er måske et af nutidens bedste argumenter imod demokrati, og der er en del at tage af.

Videoen er fra 2017, men den kunne være fra i år eller næste år. Den er så klog, ond og vittig, at jeg slugte den i én mundfuld.

Et selvmord i slow motion

Jeg berørte digteren Wildred Owen for fire dage siden, der gjorde det umuligt at skrive heroiske krigsdigte. Douglas Murray viser i en lille artikel i dag, hvilken udsøgt forfatter han også er, når han vender hjem til sit egentlige gebet, litteraturen.

Han er ikke født til politik, men han slipper næppe nogensinde. Selvom historiske begivenheder kan komme pludseligt, så er det et selvmord i slow motion, han skriver om. Det behøver ikke være fuldført, når den 39-årige Murray bliver en gammel mand. Det kan endda mislykkes, så selvmorderen må leve videre som handikappet: Why we now know the pity of war (På 30 britiske strande var der kæmpeportrætter af Wilfred Owen i sandet, som tidevandet skyllede over, som det vil skylle over alt og alle.)

Nu tar jag och mina döttrar på oss slöjan

Johanna Mörk har skrevet en tankevækkende artikel om svenske kvinders overlevelsesstrategier i det Helvede, politikerne har skabt. I et eventuelt nyvalg, som ser ud til at nærme sig, vil stadig kun 18-20 procent stemme på SD. Resten vil stemme på dem, der arbejder på højtryk for at sende dem allesammen ud i borgerkrig. Svenskerne kommer ikke til at redde sig selv via stemmesedlen. Danskere og nordmænd næppe heller.

En sådan kunne udløses af den kommende lavkonjunktur, og de dystre, økonomiske udsigter, som Tino Sanadaji ridser op. Man må mod sin vilje håbe, at det vi ske, for jeg tror ikke at andet kan vække danske og vesteuropæiske politikere og vælgere. Sverige kunne være vækkeuret på målstregen. Hvis ikke, skal den store katastrofe indtræde, inden Europas vælgere vågner op og udskifter Peter Pan’erne med de statsmænd, vi allerede har hårdt brug for idag.

Svenske kvinders overlevelsesstrategier

Jag har nu tagit det drastiska beslutet att skaffa slöjor till mig och mina döttrar. De var lite motsträviga till att börja med, men insåg snabbt fördelarna när de märkte att de återigen kunde röra sig fritt på gator och torg utan att antastas av invandrargäng.

Slöjorna kommer att användas vid transport på bussar, tunnelbanor eller när de tar sig mellan olika destinationer, till exempel skolan eller kvällsaktiviteter. Det är effektivare och billigare än pepparsprej, som dessutom är förbjudet. Både min man och jag arbetar heltid, och har därför inte tid att skjutsa överallt, så då kom vi på att ta seden dit man kommer, eller rättare sagt ta seden efter dem som kommit. Nu kan vi äntligen känna oss trygga igen!

Ovanstående är givetvis ironi, och ett desperat försök att sätta blixtljus på ett verkligt problem. Jag tänker inte tvinga mina döttrar att bära slöja, än mindre själv bära detta förhatliga plagg. Men.

Blonda flickor färgar sitt hår svart i ett desperat försök att slippa bli trakasserade

Sedan några år tillbaka säljs mörk hårfärg i mängder i Sverige. Blonda flickor färgar sitt hår svart eller mörkbrunt i ett desperat försök att slippa bli trakasserade. Om någon har trott att Stadiums burkinier och HMs nya slöjmode bara är för kvinnor från Mellanöstern, tror jag inte att man ser de bakomliggande krafterna som påbjuder att anpassning i ett multikulturellt samhälle förväntas gå åt båda hållen.

I USA kan flickor köra bil från 16 år, medan man i Sverige måste vänta tills man är 18. Unga flickor är därför beroende av att kunna åka tryggt och säkert på våra kollektiva transportmedel, som deras föräldrar dessutom har betalat via skattsedeln. Nu kan de inte det längre, vilket är problematiskt, eftersom båda föräldrarna jobbar och inte har tid att skjutsa. Det här sätter svenska familjer med döttrar i en mycket svår situation. Det kan tyckas drastiskt, men tills våra gator är säkrade för svenska flickor och kvinnor är egentligen den bästa säkerhetsåtgärd man kan vidta att ta på sig slöjan. – Se det hele Opinion: Nu tar jag och mina döttrar på oss slöjan.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x