9
jan
Seneste opdatering: 9/1-19 kl. 2004
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I måndags skedde ett sprängattentat vid ett ställverk i Råcksta i västra Stockholm. Sverige har blivit det mest extrema landet i väst när det gäller sprängningar. Vi behöver diskutera hur vi bryter den trenden och får stopp på det lågintensiva krig som pågår. Ett lämpligt forum borde vara konferensen Folk och Försvar som börjar nu i helgen.

Sverigedemokraterne kommer ikke til konferencen, da de ikke må få nogen taletid. Dagens Industri om studiet Increased Gun Violence Among Young Males in Sweden: a Descriptive National Survey and International Comparison, som er omtalt i videoen. Det blev i The Local.se skrevet ned til denne søgte rubrik: Fewer shootings in Sweden this year, but figures compare poorly with other countries.  Studiet siger bla.

In a comparative perspective the rate of gun homicide victimization among males 15 to 29 years was higher in Sweden compared to other Western European countries, while the risk for males over age 30 was at an average level. Based on the results of this study we conclude that gun violence among young males in Sweden has been on the rise and is at a high level compared to other Western European countries. The development of gun violence in Sweden can be characterized as endemic, prevalent in both population and socially vulnerable areas…. the rates of lethal and non-lethal shootings in Sweden are among the highest in Western Europe.

Lars Åberg talar klarspråk om Sveriges “utmaningar”

Lars Åberg er født i Malmø og har tilbragt det meste af sit liv der. Han er en af Sverige ikke alt for mange hæderlige journalister. Åberg har været konstant samvittighedsfuld igennem alle årene, jeg har fulgt ham. Han behøver ikke blive sidste-dages-hellig, når vinden vender, han kan se sig selv i spejlet uden at kaste op. Han to seneste bøger hedder Framtidsstaden. Om Sverige i morgon blir som Malmö idag, hur blir Sverige då? og Landet där vad som helst kan hända fra 2018.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x