13
mar
Seneste opdatering: 13/3-19 kl. 1718
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Stefan Sauk er en særdeles kendt skuespiller, så dette er mere modigt af ham, end man lige skulle tro. Især når man tænker på skuespilleres dømmekraft i al almindelighed. Se også Vad blir det av Generation Villebråd i framtiden? (villebråd = fredløs, byttedyr)

Altså: Hvordan bliver de unge svenskere politisk, der i dag udsættes for chikane, voldtægt, røveri og overfald af indvandrede? Man kan jo alt efter temperament håber eller frygte, at svenske politikere med dem får fremstillet de fascister, de har ævlet om i årtier.

Se også Analys: När julgranen brinner vaknar medelklassen og Våldet tog död på företagandet – ”nu skjuter man direkt i huvudet” Man kan også studere, hvordan en ‘borgerlig’ dansk avis bruger fire venstreekstremister/kommunister som kilder til en historie: 200 svenske højrenationalister skal diskutere politik og feste på dansk hotel. Expo, Redox, Drude Dahlerup og den livslange kommunist Stieg Larsson. Hvad nytter et borgerligt medie, der kun kan finde røde journalister.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x