30
mar
Seneste opdatering: 31/3-19 kl. 0543
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Våldtäkter har ökat med 1 694 procent sedan 1975

Det er jo ikke helt rationelt, at et påstået feministland gør dette imod sine kvinder.  84 procent af voldtægtsforbryderne er ikke-europæiske. Er flertallet af svenske kvinder overhovedet rationelle? Ikke som de stemmer. Unge kvinder i voldtægtsalderen er helt politisk ude at skøjte. Måske er det meget godt,  at Sverige trods alt ikke er mere demokratisk, end det er. Pest eller kolera?

Nu har den slutgiltiga statistiken för 2018 kommit från Brå. Som vanligt justeras det litegrann uppåt. Denna gång med 116 anmälningar. Våldtäkter har ökat med 1 694 procent sedan 1975. Våldtäktsförsök har ökat med 19 procent sedan 1975. Med en så enorm skillnad i trend är det inte bara oseriöst, det är ohederligt, att redovisa dessa två kategorier i klump. Affe og Antalet våldtäkter fortsätter att öka i Sverige – 2018 nytt rekordår.og mindst tyve år for sent: Brå inleder forskningsprojekt om kopplingen mellan brottslighet och härkomst.

Chris Forsne: Nederländerna och Thierry Baudet

Forsne er efter sine mange år i udlandet en meget usvensk journalist. Det er ment venligt.

Den nederländska högern har fått ett ny stjärna i den 36 årige juristen Thierry Baudet som nu är på väg att bli en fara för den sittande regeringskoalitionen och den liberale premiärministern Mark Rutte. Baudet, karismatisk och doktor i juridik har framgångsrikt utmanat inte bara Rutte utan även den högernationalistiske Gert Wilders och lockar nu till sig en välutbildad medelklass. Westerholm.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x