28
jun
Seneste opdatering: 1/7-19 kl. 0249
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Betyder på dansk nogenlunde: I blev studenter og nu er I fucked på alle mulige måder. Især hvis I er svenske studenter. Hvordan en devalueret studentereksamen lyder: Tænd for P 1 eller 24 Syv, eller for nogle af de politikere der synes, at det er den bedste radio, den danske elite kan producere. Prosaisk, lyserød radio om sex, penge og politik. Mikael Jalving er inde på noget lignende: Tillykke til årets studenter – de voksne er nogle fjolser. I Berlingske skriver Paulina Neuding: Sveriges politiske klasse regerer på grundlag af ønsketænkning. Det er nu så pænt og civilliseret sagt om personer, der i praksis opløser deres land.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x