12
jun
Seneste opdatering: 14/6-20 kl. 1343
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Mens Svensson sov og medierne censurerede sandheden, udskiftede Sverige befolkningen

“While Sweden Slept” skrev Bruce Bawer allerede for 14 år siden, men de var umulige at vække. At svenske politikere – uden på noget tidspunkt at spørge befolkningen – er i fuld gang med at skifte den ud, er en realitet, og nu må alle fremtidige svenske generationer betale prisen i blod, vold, mord, voldtægt, erobring og fremmed herredømme.

Jeg tvivler på, det ligger inden for en enkelt folkevalgts mandat, men det må Sverige jo prøve ved en domstol, når landet har lidt nok. De hovedansvarlige er så relativt få, at de kan være i en ikke særlig stor retssal. Desværre er fantasten Palme død. men de andre må man ønske et meget langt liv.  Statistiska Centralbyrå: Sex av tio barn med utländsk bakgrund bor i hyresrätt via Hübinette: Idag har 38,3% av alla barn och ungdomar utländsk bakgrund och 52,8% i de tre storstäderna, 40,1% i de mellanstora städerna. Hübinette forklarer:

SCB detaljdata om alla 0-21 år – de släpptes igår f.m. – siffrorna är då bearbetade av mig på kommungrupp/kommunnivå och jag har slagit samman alla invandrar/andragenerations/blandbarn rakt av.

Borgerkrigen i Sverige 17 juli 2027

Personligt tror jeg snarere det bliver 2037 eller 2047, men det er selvfølgelig umuligt at spå om detaljer. Entreprenøren Arne Weinz har udgivet bogen Perfect Storm og Landet som ingen ägde. Til gengæld er jeg ikke i tvivl om at inkompetente svenske politikere har plantet en borgerkrig, der vil bryde ud i dette århundrede, og det har jeg ikke været de sidste ti år. Det Muslimske Broderskab er meget aktivt i Sverige, der mål er verdensherredømme, og de ser med rette Sverige som den mest lavthængende frugt. Svenskerne ser slet ikke faren.

Desværre så jeg også Riksdagsvalget i Sverige 2018 som den abslout sidste chance for at undgå den. Sverige ville ikke redde sig med stemmesedlen, mens de kunne, og danskerne der kan nå det endnu, gør ikke mine til det. Nu råder den onde og vilkårlige skæbne, og svenskerne er ikke længere herrer over den. At en borgerkrig også bliver meget usjov for de skyldige politikere, synes de ikke at skænke en tanke.

Lördagen den 17 juli 2027 bryter kriget ut som en blixt från klar himmel. Via vanliga kryssningsfartyg lyckas Brödraskapet landsätta tusentals välutrustade elitsoldater utan att möta motstånd. Samtidigt släpps hundratusentals gudskrigare loss.

Deras kraft är förfärande och de tar snabbt kontroll över stora delar av Sverige. Först efter tre dagar lyckas en stympad och chockad ledning samla sig till motstånd. Kaoset är totalt och landet saknar en fungerande organisation eftersom agenter mördat ledande personer i sina hem natten innan krigsutbrottet.

Hør fra minut 48:30, hvis du ikke hører det hele


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.