15
jun
Seneste opdatering: 16/6-20 kl. 0228
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Var Olof Palme sovjetisk påvirkningsagent?

Rygtet cirkulerede i “højreorienterede kredse” med forbindelse til politi og hær, men jeg har aldrig tillagt det nogen vægt før nu. Det var før jeg havde hørt Olof Frånstedt, der var chef for Säpos operative kontraspionage i elleve år, og han citerer hvad CIA og MI6 havde af bekymringer angående Olof Palme.

Der er mere kød på dette end det sidste halve års halløj om Skandiamannen, der bare har tjent til at lukke ubehagelig sag ved at give en afdød skylden. Hvis mordmotivet var, at Palme var agent, forklarer det også hvorfor mordsagen fra første sekund blev kørt i grøften på så mange måder, at det kun kunne have været forsætligt.

En ting er en myrdet statsminister, end anden ville være, at han var sovjetisk agent. Det ville pille æren af den svenske elite og Sankt Olof, og hvis der er noget eliten er optaget af, så er det “Sverigebilledet.”  Sverige er dem selv, og de er meget forfængelige. Frånstedt interviewedes af Anders Jallai i 2011.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.