22
jun
Seneste opdatering: 23/6-20 kl. 1143
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Aia Fog: Myndighedernes behandling af Steen Raaschou er magtfordrejning af værste skuffe

Det er over et år siden, at blogger, forfatter og debattør Jaleh Tavakoli modtog Socialtilsynets meddelelse om, at myndighederne agtede at fjerne hendes dengang 8-årige plejedatter.Det er næsten lige så lang tid siden, at 5 (fem!) bevæbnede betjente vækkede bloggeren Steen Raaschou kl. 6.30 om morgenen, lagde ham i håndjern, beslaglagde hans computere og kørte ham til Bellahøj Politistation, hvor de tog mundskrab for at sikre sig hans DNA. Nogenlunde samme forløb kunne journalisten Jeppe Juhl berette at han var udsat for.

Det er svært at se denne sag som andet end statens chikane af en borger båret af politiske motiver. Det er det, der hedder magtfordrejning på forvaltningssprog – oven i købet af værste skuffe, for det giver ubehagelige mindelser om DDR-tidens Stasi-metoder.Aia Fog: Myndighedernes behandling af Steen Raaschou er magtfordrejning af værste skuffe

Jeg har tilføjet denne kommentar

Det første en betjent sagde til Jeppe på Bellahøj var: “Vi beklager meget, men det er politisk, ved du.” Vi blev anholdt for at sige noget sandt i almenvellets interesse. For at ramme os har man bøjet paragraf 264 mere end den kan tåle, vil jeg mene. Der er tydelig ond vilje til stede.

At arrestere mig – en ustraffet – som en farlig terrorist, er også et signal fra højere oppe i systemet: Dette er det danske retsvæsen brugt til politisk chikane. Jeg skulle have en forskrækkelse ved en helt oproportionerlig behandling, der ikke ville stå i forhold til “forbrydelsen,” selv HVIS vi skulle være skyldige.

I stedet har jeg lært noget om, hvordan den danske retsstat skøjter ud politisk, når den begynder at blive nervøs for noget. I dette tilfælde er politikerne begyndt at blive nervøse over deres egen masseimport af islam, DET er grunden til at de nu anvender retsvæsnet til at forfølge helt legitime kritikere af deres fallerende “multikultur”. Altså: For at redde deres egen sørgelige røv, forfalder de nu til politistatsmetoder. Dette er denne sag i EN sætning. Det bliver spændende at se, om nogen domstol vil lade sig bruge sådan. Hvis der er, bør alle danskere blive meget bekymrede.

5 1 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x