25
jun
Seneste opdatering: 25/6-20 kl. 1445
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Fra sammen med Schweiz at have været verdens rigeste og fredeligste land i 1975, er Sverige nu blevet betydeligt fattigere og farligere. Hvad der fascinerer en angående demokrati, er at befolkningen ikke har stemt imod det. Hvor alvorligt kan vi da tage det såkaldte demokrati? Har vi demokrati, og er det en styreform, der vil sikre vores overlevelse? Nej og næh. Vestligt demokrati er ved at blive bullshit – se på hvordan presse og demokrater hærger USA. Nutidens demokratiske ånd holdes i live i Østeuropa. Hvem havde troet det i 1991?

Sveriges demografi har förändrats dramatiskt under 2000-talet. Inte bara till volymerna, utan också vad gäller sammansättningen. Den svenskfödda befolkningen har minskat medan främst mängden av människor med bakgrund från Mellanöstern och Afrika har ökat markant, skriver frilansjournalisten Gunnar Sandelin.

Mycket i det svenska samhället har förändrats över tid vad gäller befolkningens sammansättning i brottsaktiv ålder. Då håller det inte att mekaniskt upprepa att ”vi redan vet att brottslighet beror på socioekonomiska faktorer”. I så fall skulle alla som lever under knappa omständigheter och/eller i utanförskap bli kriminella. Begrundar man de fakta som presenteras i den här texten, blir det svårt att dra någon annan slutsats än att risken ökar för att Sverige blir ett både fattigare (räknat i BNP per capita) och farligare land att leva i. Som jag ser det måste den utomeuropeiska migrationen skäras ner till ett minimum för att bromsa en sådan fortsatt utveckling.Kartal: Hot mot landets trygghet och välstånd

5 2 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x