1
jul
Seneste opdatering: 1/7-20 kl. 1615
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

At vÊre konservativ, er det modsatte af at vÊre revolutionÊr. BLM er revolutionÊre, velorganiserede og velfinancierede, de er altsÄ kommunismens spÞgelse, der gÄr igen.

Svenske politikere har revolutioneret svensk demografi. De er altsĂ„ ikke konservative, nĂŠrmere liberale revolutionĂŠre. EU er en majoritet af socialistiske og liberalistiske revolutionĂŠre.  Derfor er EU blevet en trussel for en konservativ. En type vi ogsĂ„ ser i Danmark, bare ikke nĂŠr sĂ„ utopistiske, hvilket formentlig skyldes, at Sverige ikke har oplevet andet end fremgang i 100 Ă„r. Mentaliteten for undergang er lagt tilrette, for “Uden de dyder, der skabte civillisationen, kan dens overlevelse ikke sikres,” citerede jeg engang.

I svensk bevidsthed kan intet blive vĂŠrre, selvom samfundet oplĂžses for deres Ăžjne hver dag. Deres politik forholder sig ikke til realiteter, men skal virkeliggĂžre ideologiske “visioner.” Uncommon Knowledge: The Case against Revolution with Ayaan Hirsi Ali. Samtalen bygger pĂ„ WSJ klummen America Doesn’t Need a New Revolution


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.