27
jul
Seneste opdatering: 28/7-20 kl. 1451
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Migrationen er EU’s primære middel til at opløse nationerne. Nationale politikere samtykker, derfor befinder  vi os nu midt i et folkemord pĂĄ Vesteuropæere efter næsten alle FNs definitioner pĂĄ “genocid.”

At the entrance to the Visitors Centre of the European Parliament, there is a plaque with these words: “National sovereignty is the root cause of the most crying evils of our time and of the steady march of humanity back to tragic disaster and barbarism… The only final remedy for this evil is the federal union of the peoples.” – digteren og politikeren Philip Kerr citeret i  Telegraph og Express.

EU er grundlagt pĂĄ en vanvittig ide af “Fredens Garant”, der kommer til skabe alle fremtidige krige i Europa, men nu kender du i det mindste rationalet i at EU ikke vil bevogte de ydre grænser, og fylder os med ammestuehistorier, mens de gør det modsatte af det, de pĂĄstĂĄr: De udsletter vore demokratier ved at forære vores lande bort. Med vore folkevalgtes fulde accept.

Du forstår også, hvorfor de fleste danske politikere mumler så lunkent i skægget om EUs realiteter. Når man er købt og betalt, kan man ikke sige åbenlyse sandheder, Maren i Kæret kan se. Krigen i Vesteuropa  kommer selvfølgelig, og det eneste der sker i disse år er, at vi gør den sværere og sværere at vinde. Sverige gik foran og viste os den skæbne, vores spejlblanke generation har beredt sine børn.

Det er altså ikke flygtninge, der nu trænger ind Vesteuropa, vi føder ikke for få børn i det overbefolkede Europa, og der bliver ikke mangel på arbejdskraft som senest Dagens Nyheter løj temmelig kluntet i torsdags.

AI og 5 G vil udslette halvdelen af alle arbejdsplader (og muligvis skabe nogle nye meget højtkvalificerede.) men bestemt ikke til lavtuddannede afrikanere.

Alle de grunde der er givet til massemigrationen, er løgn. Den handler om magt og ideologi, og EU og globalismens analyse af nationen er farlig og forkert.  EU og storbankerne vil overtage den politiske magt fra folkestyrerne, og processen er allerede langt fremskreden.

Vi befinder os derfor midt i et folkemord på Vesteuropæere efter alle FNs definitioner. Svenskerne har været dygtigst til at implementere ordrerne fra Bryssel ved at ofre deres folk og deres nation.

For en rablende vanvittig ide nedlægger de et tusindĂĄr gammelt land pĂĄ halvanden generation. I bytte har de fĂĄet kaos og vold. Det fĂĄr danskerne ogsĂĄ. Kalergi, som der henvises til, var en naziappeaser og en hylder af italiensk rascisme, inden han blev globalist. En fantast hvis grundsyn EU aldrig har forladt trods “unionen er stendød” og alt politikerbullshit.


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.