30
jul
Seneste opdatering: 1/8-20 kl. 1108
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Paludan hos Ingrid og Maria på flydende svensk. Han taler også om Sveriges fremtidsudsigter, og hans syn på dem flugter med mit. Sverige køres i sænk med accelererende rekordfart. Berlingske har idag artiklen Sverige snubler igen: Krisen kan blive langvarig.

Det er en ret idylliserende rubrik, der er typisk for en avis der er mere liberalistisk end borgerlig. Journalisterne skriver, hvad chefredaktøren tillader, og han tillader hvad ejerne tillader: Sådan cirka det samme, som ejerne tillader i avisen om Trump. Sveriges krise bliver ikke bare dybere end i 1992,  den bliver formentlig permanent, som økonomen Hans Jensevik har vist i fire korte videoer. Der er stadig færre ydere, og  alt, alt, for mange importerede nydere.

Underskud hvor man end vender sig

Corona har blot været en accelerator af et allerede igangværende samfundskollaps. Det tager fart som en lavine de næste 2-5 år. Bare siden corona er den svenske stats budget gået 171 milliarder kroner tilbage, og snart alle kommuner er som bekendt i minus. De private husholdninger var allerede rekordforgældede.

Paludan er bedre orienteret om f.eks. islam og Sverige end noget folketingsmedlem, jeg kan komme i tanker om. Det er ikke intelligensreserven, der sidder inde på Danmarks største rockerborg, men de har også sørget for at de bare skal bukke og skrabe for de nye herrer i Bryssel og indkassere nydelige penge for det. Desværre mangler næsten alle nogenlunde de samme kvaliteter, som dem der har sendt dem derind.

Lars Bern om EU:s stödpaket: Sverige skuldsätts för generationer

“EU er neoliberalismens Sovjet, og Europa er i færd med at miste demokratiet”

Han menar att syftet för de internationella finansintressen som står bakom och som också har varit aktiva i skapandet av EU, är att minska nationernas självbestämmande och att verka för ökad belåning. Genom att öka skuldsättningen kan de sen kräva att bolag privatiseras, något som blev väldigt tydligt i Greklandskrisen.

De svenska politikernas vilja att ställa upp på stödpaketet handlar om att de hoppas få välavlönade jobb inom de överstatliga organisationerna eller i de internationella bankerna och liknande bolag. Bern menar att Stefan Löfven har blivit grundlurad. Nu ser det ut som att inte ens den utlovade rabatten på Sveriges EU-avgift´går igenom i beslutet i parlamentet.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.