1
aug
Seneste opdatering: 2/8-20 kl. 1326
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 “Hvad er det at være svensk?” De bliver glimrende dhimmier, de er allerede trænede i underkastelse

Svenskerne kommer i mindretal omkring 2042. Fra 2050 kan islam gribe den politiske magt i Sverige, og der er ingen eksempler på i 1400 år, at islam ikke har grebet den politiske magt i erobrede territorier. Så må vi høre dem, om de stadig synes det er OK. Lad os tales ved i 2050, hvis der bare er delvis ytringsfrihed til den tid.

Måske bliver forskellen mellem kalifat og socialdemokratur ikke så stor. Kvinder, jøder og homoseksuelle vil leve lige farligt for det

Det bliver formentlig som at lave en vox pop i Gaza, men hvad pokker: Svenskere er vant til at tie med deres meninger offentligt.

Måske bliver forskellen ikke så stor mellem kalifatet og socialdemokraturet. Slavesjæle trives under så mange forskellige styreformer. De bliver glimrende dhimmier, de er allerede trænede siden sossernes Machtergreifung i 1932. Det er næsten hundrede år som slave og tjener selvom det først er med Olof Palme, at misbruget af de underkastede opstår.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.