1
aug
Seneste opdatering: 1/8-20 kl. 1607
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hembygdsgården i Perstorp var fra 1500 tallet. Den overlevede den svenske invasion af Skåne i 1670’erne, men den overlevede ikke “det nye Sverige.” Dette er et folkemord på svenskere ifølge alle FN definitioner.

Det er klassisk islam at udrydde tidligere kultur i de lande, de erobrer. Det er set overalt i Mellemøsten og Lilleasien fra Afghanistan til Cypern, og det er nu fuldstændigt åbenlyst i Europa. Især i Sverige og Frankrig. Det er krigsførsel og terror mod oprindelige folk, hvis territorier nu er erobrede – vel at mærke med vores magthaveres fulde accept.

Det er klassisk svenske medier at sige, “vi kender ikke brandårsagen men vi mistænker pyromani.” Det bliver aldrig opklaret, og lad os bare fortrænge det. Hundreder af svenske kirker og skoler og andre bygninger er nedbrændt, og befolkningen ved udmærket, hvad der foregår. Etablissementet forsøger febrilsk at skjule det, for de ved det også, og det er deres skyld. Politikerjobbet kræver primært, at man kan lyde dummere, end man er, hvilket jo falder de fleste politikere  ganske let.

“Hele vores historie er borte”

Om tyve år vil der ikke eksistere en Lunds Domkirke, og turen kommer naturligvis også til danske kulturmindesmærker. Den vil få en værre skæbne end Notre Dame og katadralen i Nantes.

Vores forrædderiske politikere vil være lige så ivrige for at skjule deres andel i kulturødelæggelsen og evige, uløselige problemer. Egen røv er vigtigst. Men det er deres skyld, og de bør drages til ansvar ved en domstol. For deres egen skyld helst ikke ved en folkedomstol.

Heldigvis for dem, er det såkaldte demokrati for sløvsindet, til at gøre det. Den kommer ikke til at forsøge at redde sit land, inden det er for sent. Som i Sverige. Af ren åndelig formørkelse vil den have sendt sine børn i krig. Til den tid vil den sige: “Jeg er chockeret, tænk at det kunne ske i vores land.” Ja, tænk engang. Brand i hembygdsgården i Perstorp og Ordföranden: ”Hela vår historia är borta”. Stefan Torsell skriver:

“Vi ser ett totalt angrepp på Sveriges minnesmärken och kulturarv”

Ett lågintensivt inbördeskrig pågår. Och när tänker Sveriges regering skydda Sverige?

Just nu på kvällen den 31 juli brinner hembygdsgården i Perstorp som ligger i Skåne.

Den 19 juli brann hembygdsföreningens gård i Viland utanför Kristianstad som byggdes på 1500-talet. Den 28 juni brann Klockaregården i Kävlinge, också i Skåne.

Det var ett hembygdsmuseum med 4000 föremål som försvann lågorna.
Ett krig förs mot Sveriges kulturarv.

Nyamko Sabunis broscha Kitimbwa Sabuni intervjuades i TV den 18 juni där han förklarade att Gustav III:s staty skulle bort. Även statyer av Carl von Linné skulle bort.

Sedan i mars har 13 skolor och daghem brunnit ner i Lund med omnejd. När BLM-demonstrationerna skedde i Stockholm den 3 juni ville demonstranterna ge sig in på Kungliga slottet och härja. Vi ser alltså ett totalt angrepp på Sveriges institutioner, minnesmärken och kulturarv. När ska människor förstå att ett lågintensivt inbördeskrig pågår. Och när tänker Sveriges regering skydda Sverige?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.