11
aug
Seneste opdatering: 12/8-20 kl. 1624
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Berlingske leder lyder: Europa vil kunne ånde lettet op med Biden og Harris ved roret. Jeg vil nu se den affældige Biden blive præsident, inden jeg tror, at verden er blevet vanvittig som Berlingskes Kristian Mouritzen håber.

Det interessante er ikke, at MSM gør sig til grin, det er hvorfor de gør det. Follow the money, ville være mit tip. Alle medier har ejere. Kun de kan drive fornuftsstridige holdninger igennem. Se også Joe Biden Reads from Script While Talking to Kamala Harris on Zoom.

Svenskar VAKNA! Sverige VAKNA!

Yavar Zand: Min mamma flydde från Iran – i dag ser hon med skräck på utvecklingen i Sverige

Min mamma berättade för mig att när hon i början av 80 talet flydde islamisternas skräckvälde i Iran till Sverige var hon överlycklig över att för första gången på många år kunna sola i sin nyköpta bikini på stranden i Falkenberg. Mamma berättade också för mig att hon grät av glädje då hon tack vare Sverige fick tillbaka sin frihet som kvinna, och sin värdighet som människa. I dag ser min mamma med skräck på utvecklingen i Sverige.

När islamisterna blev tillräckligt straka på slutet av 70 talet tog de makten med våld i Iran. De första som blev slaktade var de godtrogna ”kultureliten” i landet dvs. dagens vänsterliberaler i Sverige och de som ”såg inte det komma”. Denna vänsterliberala ”kulturelit” som hejade för kvinnorna i hijab och gav islamisterna utrymme i samhället förstod först vad som hade hänt när katastrofen var ett faktum och blodbadet i gång. I princip medlemmar i samtliga politiska partier avrättades och dödades. […]

Vi svenskar med iransk bakgrund vet vad som kommer att hända

Vi svenskar med iransk bakgrund vet vad som kommer att hända om den farliga utvecklingen med islamiseringen av landet fortsätter. Medan vänsterliberalerna hejar på hijab och ger islamisterna mer och mer utrymme, förbereds grunden för Sveriges undergång bit för bit. Svenskarnas naivitet kommer att kosta dem deras land, precis som det gjorde för mina föräldrar.

Iran raserades på grund av att våra vänsterliberala politiker “såg inte det komma”, att folket trodde inte att det skulle hända och viktigaste av allt för att islamisterna var så grymma och hänsynslösa att kunde döda för sin sak, det kunde dock inte mina föräldrar, så de valde att fly. De som inte kunde fly tvingades att välja mellan total underkastelse eller döden.

Svenskar VAKNA. Sverige VAKNA. Om du tror att det inte skulle kunna hända i Sverige har du dömt dina barn och barnbarn till det som en gång hände i Iran. Project Sanning Yavar Zand: Min mamma flydde från Iran – i dag ser hon med skräck på utvecklingen i Sverige


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.