12
aug
Seneste opdatering: 12/8-20 kl. 2019
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Det skal være kriminelt, at “fornærme og såre følelser”

Scotland’s Justice Minister, Humza Yousaf, recently gave a shocking speech in the Scottish Parliament where he complained about how many white people there are in Scotland. Yousaf’s new law would:

have prison terms for up to seven years for hurt feelings, criminalizes “insults”, make the mere “possession” of insulting material on your laptop a crime equivalent to having child pornography, lets police look through your entire social media history, for “proof” that you committed a hate crime in the present. Scotland may introduce the worst censorship law in the world. Meet Humza Yousaf, the man behind it.

Lovforslaget er her: HATE CRIME AND PUBLIC ORDER (SCOTLAND) BILL

Berlingske klynger sig til illusionen om et liberalt USA

Af: Hans Rustad

Hvis man vil at Danmark ophører så skal man støtte de danske medier

Berlingskes Kristian Mouritzen omfavner Biden og Kamala Harris. I virkeligheden er det sig selv Berlingske skriver om. De vil et Danmark, der er gavmild velfærdsstat og har åbne grænser og har afstået suveræniteten til Bruxelles og Berlin.

Det er en linje der er direkte selvmorderisk. Hvis man vil at Danmark ophører så skal man støtte de danske medier. Deres hadske Trump-linje fortæller om medier, der ikke formår at forsvare nationens interesser. Alt er mundsvejr.

De svigter punkt for punkt. Identitetspolitik kan ikke være fundament for en stat. Harris er valgt fordi hun er sort og kvinde. Det er ingen kvalifikation.

Som politiker har hun flip-floppet, vendt kappen efter vinden. Været streng mod marihuana-rygere som statsadvokat i Californien, og nu er hun ultra -liberal.

Det mest alvorlige er at Biden ikke har fordømt volden og plyndringerne i byer som Portland og Seattle. Han har tvært imod svaret bekræftende på at han vil tilbageføre penge fra politibudgetterne. Han er for ”defund the police”. En tidligere vicepræsident fungerer som passiv medløber til Antifa og Black Lives Matter.

Skulle amerikanerne stemme for dette par er det forbi med USA

Men spørgsmålet er de danske medier. Hvordan er det muligt at de ikke ser hvad der  foregår? De klynger sig til illusionerne om det liberale USA, længe efter at det er gået i graven. Den grav, det har gravet for sig selv.

Vil Berlingske, Jyllands-Posten og Politiken gøre det samme for sig selv og Danmark? Mouritzen har lang erfaring, men har alligevel ikke lært noget af de sidste tyve år. Han taler som om de transatlantiske bånd bare er noget, der skal fornyes.

Hverken Europa eller USA er det samme. Det ved Mouritzen og Berlingske inderst inde godt.

Efter at have tænkt sig om, er Mouritzen villig til at ofre den amerikanske arbejderklasse for at få reetableret de transatlantiske bånd, som i dag hovedsagligt betyder forholdet til Tyskland.

Der skal Biden og Harris for alvor overbevise vælgerne om, at deres USA vil være bedre end Trumps »America First«-strategi. Det er der, prøven kommer til at stå. For Trump har haft held med sit slogan til at fastholde en base af vælgere, der mener, at de alt for længe er blevet forsømt af demokratiske politikere.

Trump er den sande europæer, ikke Merkel, ikke Mouritzen eller Berlingske.

Men hvis Biden og Harris vinder, kan europæerne ånde lettet op. For det transatlantiske fællesskab med USA vil i så fald kunne genskabes efter fire år med Trump. Hvis ikke, så frygter mange europæiske politikere, at det transatlantiske forhold for alvor lider skibbrud.

Hvem er det Mouritzen mener? Ikke Polen, ikke Storbritannien, ikke Ungarn. Tyskland har lagt sig på en konfrontationslinje med Trump, med sit Nordstrøm 2-kabel.

Er det for sin syge moster Mouritzen taler? Harris har udtalt at hun vil standse ”fracking” ved udpumpning af olie fra undergrunden. Det vil gøre USA afhængig af energi udefra og hun vil ikke modsætte sig at Nordstrøm 2 fuldføres.

Trump er den sande europæer, ikke Merkel, ikke Mouritzen eller Berlingske.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.