13
aug
Seneste opdatering: 14/8-20 kl. 0953
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

I will instil terror into the hearts of the Unbelievers: smite ye above their necks and smite all their finger-tips off them.” Profeten Muhammed

En 30 årige egypter tog med kniv en vagt som gidsel Knifeman threatens guard in Milan cathedral, Milano, terrore in Duomo: uomo armato di coltello prende in ostaggio una guardia giurata„Terrore in Duomo: uomo armato di coltello prende in ostaggio guardia giurata, arrestato“.

The Biden Train

Verden er et ubarmhjertigt sted

Amerikansk politik når nye dybder hele tiden takket være Demokraterne, der forlod alle demokratiets spilleregler, da Trump blev valgt i 2016. Kampen står mellem globalisterne/storkapitalen og demokratiet. Pengene vil have den politiske magt, og det er også det EU handler om, skønt alt for få fatter det.

Men der er heldigvis også noget at le af. Det er et makabert show, Vestens skæbne de næste fire år afhænger af, men jeg har valgt latteren. Livet forlanger at blive levet.

Jeg tror ikke, Joe Biden er blevet nær så meget til grin, som han vil blive i de kommende måneder. Det er selvfølgelig synd for en syg mand, men de såkaldt “progressive” kunne jo bare have ladet være med at sende ham i ilden. Især hans kone, der må være en svært sadistisk person. It’s now basically Donald Trump vs. Kamala Harris for president.

Se også FOX TV lanceres i Europa.

 


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.