14
aug
Seneste opdatering: 15/8-20 kl. 0528
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Der foregår en islamisk erobring af Sverige og et folkemord på svenskere

80 procent stemmer på deres banemænd – det er det mest bizarre.

Der vil være lige mange muslimer og oprindelige svenskere i år 2100. Det er den den demografiske situation der udløste borgerkrig i Libanon i 1975 og i Bosnien i 1992. Svenske politikere har i 45 år været i gang med et spektakulært, nationalt selvmord, og hidtil er de sluppet forbløffende bedre fra det end Sverige og det svenske folk. Naturligvis er det svenske madammevælde i  færd med at sende sig selv i krig. Nu koster flertallet af dem svenskerne deres land, og de de kan ikke selv gå sikkert på gaden længere. Genierne.

Vil ingen andre dømme dem, – og de er jo ikke i syne lige nu, selvom det kan ændre sig på tre måneder – så vil historien. Hvis jeg var svensk politiker, ville jeg sørge for at berige mig rigeligt, og så komme ud af røret. Noget i stil med Mauritius, hvor jeg kender en svensk ven. De gamle, de syge og børnene må blive tilbage i  samfundseksperimentet, der kørte i grøften på grund af imbecile politikere.

 Den foragtelige overklasse lider sidst

Danske politikere har fået lidt  lunkne fødder, for i Danmark risikerer de endnu at miste magten trods det, at vælgerne befinder sig i en kronisk Valium/Øl døs. De vil ikke erobres fra Mellemøsten/Bumfuckistan, men de kan ikke kvinde sig op til at stemme imod det. Så må de lide, og det er det, de gør. Den foragtelige overklasse lider sidst.

Sverige har ikke været et demokrati siden Erlander andet end på papiret, og befolkningen udgør ingen trussel imod magthaverne, for de er hjernevasket af statsfinancierede medier. Forskellen mellem Sverige og Hviderusland er minimal, og måske har svensk mentalitet i virkeligheden aldrig egnet sig for demokrati. Foragten for pøblen er for stor.

En tunnel mellem Helsingør og Helsingborg bør aldrig blive til virkelighed

At det vil føre til den første krig i Sverige i 200 år, kan man godt love, da den på flere måder allerede er begyndt.  Danmark, Finland og Norge vil få kaos ved deres grænser. En tunnel mellem Helsingør og Helsingborg bør aldrig blive til virkelighed. Glem det!

Helsingborg er allerede i dag et voldeligt, kriminelt shithole. Ingrid Carlqvist forklarer først i denne video, hvorfor hun vil flytte fra byen, måske landet.

“Den, guderne vil tilintetgøre, gør de først vanvittig”

Norge vil have 15 procent islam i år 2100. Det var det antal, det krævede at dominere Al- Andalus i 781 år. Vores fuldstændigt historieløse politikere er ikke bange af sig, men med dumhed følger som bekendt vovemod, og de politikere der gør dette, vil komme til at stå som forbrydere i historiens øjne.

Professor Arnstberg kommenterer doktor Kyösti Tarvainens seneste befolkningsprognonse, han har sendt til Riksdagen. De vil arkivere den lodret og fortsætte med at hente 100. 000 fremmede om året. Der er intet folk til at stoppe dem. “Den, guderne vil tilintetgøre, gør de først vanvittig.”

Kyösti Tarvainen är docent em. i systemanalys vid Aalto-universitetet i Finland. Han är tidigare publicerad på bloggen med sina beräkningar av vart Nordens olika befolkningar demografiskt är på väg. Nu har han gjort en prognos (Tarvainen 2020c) över vad som kommer att hända fram till århundradets slut, om den nuvarande demografiska utvecklingen fortsätter på samma sätt som hittills. I synnerhet är han intresserad av vad som händer med de muslimska minoriteterna.

Sverige är det land där vi kan förvänta oss de största demografiska förändringarna. Om 45 år kommer svenskarna att vara en minoritet i sitt eget land, i förhållande till immigranterna och deras barn. Om 80 år kommer muslimerna att vara lika många som de etniska svenskarna. Se diagrammet nedan och den sista tabellen. Nordens demografi, projiceringar för åren 2021 – 2100

Se også Svenskere på vej i minoritet med rekordfart


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.