15
aug
Seneste opdatering: 15/8-20 kl. 2029
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Vi har allerede et systemkollaps”

Politikere er personer, der kan lave problemer, de ikke selv kan løse. Så får de en karriere ud af at lade som om, de kan.  Stefan Hanna er civiløkonom og sidder i Uppsala Kommunalbestyrelse. En gang var han Centerpartist – “et liberalt og økohumanistisk parti.” Sådan omtrent Radikal. Der var han alligevel for fornuftig til at være medlem.

Sverige bliver Nordens Libanon. Skaden er sket.

Se også Lennart Wallgers en uge i Sverige. Den uge var der kun tre mord,  12 mordforsøg og 11 skyderier. Hans Jensevik herunder hæfter sig ved, at det i høj grad er svenske kvinders politiske indsats, der er i færd med at gøre landet ubeboeligt. Ikke mindst for kvinder (homoseksuelle og jøder.) Det er Radikal politik, den opnår præcis det modsatte af det, den vil. Det er idiotsignaturen, det er tegnet på, at man hellere skal vie sit liv til haute cuisine. Drop kusinerne!

Svenske politikere bør befinde sig i en retssal, ikke i en Riksdag.

Ingrid Carlqvist har foreslået, at man kunne redde Sverige ved at suspendere kvindelig stemmeret i ti år. Formentlig, men de vil ikke gå til yderligheder for at redde et tusindårigt land. Det vil være vigtigere at have en statsfeminisme end en nation, i al fald indtil de har mistet nationen. Svenske politikere bør befinde sig i en retssal, ikke i en Riksdag. De kan komme der, det kan ikke udelukkes, alt for sent ganske vist, for de nåede at ødelægge landet. Om ti år har selv de langsommeste indset det. Det vil så have taget dem 30-40  år.

Libanon er nu modellen for hele Vesteuropa.  Hvis man siger det højt, sender de politiet.

Se også Massiv vold og brutalitet: Endnu et krisedøgn i Sverige. – Svensk-libaneser: Sverige er som Libanon om 20 år (videoen med den kristne Paul Gerara er desværre slettet. Den var vigtig, så jeg håber, den kommer tilbage.) og Meditation over borgerkrigen.

Det er det Libanon, jeg mødte som ganske ung i 1970, og som kort efter blev permanent ødelagt af islam i 15 års borgerkrig. Libanon er nu, takket være EU og ignorante, nationale politikere, modellen for hele Vesteuropa. De politikere vi stemmer på, sender vores børn og børnebørn i krig.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.