17
aug
Seneste opdatering: 26/8-20 kl. 0445
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Viden er magt. Især om ens politiske rivaler. Big tech censur og arrestation bekræfter filmens påstande: Viral Shadowgate Documentary Deleted By Facebook And YouTube After Film-Maker’s Arrest (Zerohedge) (Reserveversion her Både You Tube og Vimeo er blevet taget ned. Nogle med magt vil ikke have, du ser den.)

Dette er 3 IT spioner, der er “private contracters”, som interviewes i denne film. De spionererede på på politiske modstandere på vegne af John Brennan, Adam Schiff, general Hayden, Paul Manaford, general Jones og med Obamas medvirken, for Obama var i lommen på de samme efterretningsfolk, ligesom amerikanske præsidenter plejer at være ret tomme gallionsfigurer, som Gore Vidal sagde allerede i 60 erne. Trump er undtagelsen, derfor hele dette amerikanske gysercirkus, vi ser nu.

Trump vandt magten legitimt uden om disse maffiøse grupperinger, og det tilgiver de ham aldrig. Derfor er kupforsøgene mod Trump og demokratiet uden hæmninger og uden ende. De interviewede virker yderst troværdige og kompetente, men det er selvfølgelig svært ved en gennemkigning at afgøre, og det er hele sandheden. Man håber faktisk, det ikke er.

De fabrikerede den falske ‘russia collusion’, de drev påvirkningsoperationer og ændrede valgresultater i Sydamerika og Ukraine, I Europa? De hackede privat info om alle kongresmedlemmer. George Floyds død var fabrikeret imod Trump, fordi kun udvalgte dele af politivideoen blev frigivet længe efter at optøjerne var en realitet. Det er Demokraternes sidste håb om at vælte Trump: Socialt kaos og Covid 19.

Roger Stone blev dømt af en IT manipuleret jury. Og så videre. Det er foregået i årtier, og det er sumpen, Trump har talt om i fire år. At den var SÅ rådden og stinkende, er dybt chockerende.

Med kunstig intelligens bliver det den ultimative overvågningsstat

De foretager sig det, Edward Snowdon er dømt kriminel for, og det forklarer også hvorfor Trump er interesseret i at rehabilitere Snowdon. Han er vigtig i den IT – psykologiske krigsførelse, der foregår om magten i USA. Snowdon gjorde det af ideelle grunde for at udstille en korrupt stat, der spionerer på alle borgere, de nævnte politikere gør det for at vide alt om en modstander i kampen om magten. Med kunstig intelligens bliver det den ultimative overvågningsstat

Man forstår, hvilken korruption Trump er oppe imod, og man må spørge sig, at Vestlige medier er medsammensvorne eller rene idioter, når de ikke vil beskrive demokraternes demokratibrud. Hvorfor er danske medier overhovedet med disse kriminelle? Er hele Vesten korrumperet af dyb stat og globalister?

Er danske mediers dækning af USA er skandaløs, fordi de har allieret sig med mafiøse kræfter? Åh, lad det være inkompetence og provinsialisme. BT er røget på den komplette fup-historie, at Trump får demokraters postkasser stjålet. At se USA, og måske Vestlige presse, er som at se en fodboldkamp, hvor kun det ene hold overholder reglerne.

Filmmageren Millie Weaver blev arresteret af den dybe stat i dag på nogle nødtørftige påskud

Dette er en af hovedhistoriene om det amerikanske valg, og den bliver ikke nævnt i Europa med ét ord. Filmmageren Millie Weaver blev arresteret af den dybe stat i dag på nogle nødtørftige påskud, hvilket kan tyde oplysningernes ægthed. Ezra Levant har en lang forklarende video om hende og hvordan arrestationen foregik. foran sine meget små børn. Ren chikane.

Amerikansk politik er blevet en komplet, amoralsk sump, og filmen er eksplosiv, en fuldstændig opløsning af normer, og det er demokraterne, der står for den.

Hvis Trump overlever dette, er han mere end almindeligt overlevelsesdygtig. Skynd dig at se den, jeg spår den ikke lang tid. You Tuben blev fjernet på mindre end et døgn.

Den falder i logisk forlængelse af Vores teknototalitære fremtid nedenfor.  Se også Demokratenes konvent – en surrealistisk forestilling

Bent Jensen: Udslip fra den betændte byld.

Det er nu dokumenteret, at Den Dybe Stat = Obamas hemmelige tjeneste FBI – allerede i februar 2017 vidste, at det såkaldte “Ruslandsdossier” var en bunke rygter og sladder.

Alligevel blev denne møgbunke lagt til grund for FBI´s udspionering af Trump og hans folk. Da FBI i 1918 orienterede Senatets efterretningskomité om sagen, skjulte tjenesten sin viden og løj ligeledes herom under en Kongres-høring.

Nu har en af de vigtigste operatører i adskillige FBI-svinestreger, en FBI-jurist, indrømmet, at han forfalskede et dokument for at skabe grundlag for at udspionere en af Trumps mænd, Carter Page. FBI-forfalskeren hedder Kevin Clinesmith.

Det er en alvorlig forbrydelse at forfalske et dokument og vildlede den særlige domstol, der gav tilladelse til udspioneringen. Man må håbe, at det her blot er begyndelsen på optrevlingen af den hemmelige tjenestes forbrydelser i bestræbelserne på at få fjernet den demokratisk valgte præsident Trump. Emnet synes ikke at interessere de danske objektive medier.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.