20
aug
Seneste opdatering: 20/8-20 kl. 1608
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Av Lars Idon Andersson – foto Snaphanen

Vår Värld är under förändring, och denna omställning är stor mäktig och som en tsunami där den drar fram. Det handlar inte om Covid 19 smittan och den pandemi den orsakat i första hand utan om mycket mer fundamentala förändringar som sker och kommer att hända.

Inom en tid troligen inte alls långt fram kommer våra ekonomier att falla samman på grund av de enorma skulder som privatpersoner – företag och hela länder dragit på sig. Det som då sker blir att de valutor som vi nu har försvinner och kommer att ersättas med guldbaserad valuta.

 Länders välfärdsprogram kommer att sluta fungera

För de skuldsatta innebär detta att den som inte kan betala sina fordringsägare blir ställd utanför och det kommer även att gälla för hela nationer som är svårt skuldsatta. Länders välfärdsprogram kommer att sluta fungera – pensioner – löner – bidrag sociala förmåner försvinner i ett nafs.

Politiken blir därmed helt satt åt sidan som den nu fungerar och vi kommer att få se något vi aldrig trott skulle kunna ske vilket blir OMSTÄNDIGHETERNAS DIKTATUR. Detta är en form av mjuk Fascism vilket innebär att kollektivet går före individernas rättigheter och vilja.

Det sönderbrutna samhälle vi lämnar bakom oss.

Omständigheternas diktatur blir omfattande och där man reglerar det mesta för folkets bästa kommer det att heta. Omständigheternas diktatur har inget att göra med vänster – höger skalan i politiken utan enbart tillkommit för att skydda det som kommer att finnas kvar av det sönderbrutna samhälle vi lämnar bakom oss.

Det här är omöjligt att stoppa, det är en naturlag som driver oss in i denna fruktansvärda situation. En förhandsblick av vad som komma ska är den överenskommelse över huvudena på både nationella politiken samt parlamentet inom EU var när man nu beslutat om bidrag till länderna i syd vilka lider under enorma skuldbördor och dåliga finanser.

Dessa fantasisummor som nu skall överföras dit vilket är de utblottade bankerna i Italien med fler länder. Det är inte Italiens fattiga som får några pengar utan det är landets banker som ska ha dessa slantar på samma sätt som för 10 år sedan. Här är drivkraften mot omständigheternas diktatur.

Lars Idon Andersson


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.