22
aug
Seneste opdatering: 22/8-20 kl. 2026
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Jeg har overværet en Pride March en gang for at fotografere. Denne mærkelige pilgrimsvandring af postkommunister, SF ere og ung-Radikale i sminke, bar røv og dildo, som er obligatorisk for alle svenske politikere at deltage i. Hvis de ikke vil, er de “antidemokrater, antisemitter og nazister.”

Pride er blevet brandkommercielt, også her har hjemløse kommunister og pengedrenge fundet hinanden. Jeg synes, rubrikken fra dengang holder: Rettighedskulturens karneval. En Fellini film er mere ægte. Esplanaden august 2020. © Snaphanen.dk, klik for helskærm.

Gunnar Sandelin: : Heder åt danskarna!

Siden 2015 har Sverige rundt regnet uddelt ti gange så mange opholdstilladelser som Danmark.

Nyligen publicerades en debattartikel i den danska kvällstidningen B.T. som gjorde ett starkt intryck genom sin avsändare och sitt raka språk. Det var den danske riksdagsledamoten och tidigare integrations- och utlänningsministern (2015-2019) Inger Stöjberg som i direkta ordalag förklarade att den icke-västliga, muslimska invandringen har gjort betydligt mer skada än nytta för hennes land.

Jag har sedan dess varit nere i Köpenhamn och föreläst om Sverige för det danska Trykkefrihedsselskabet och i september får jag ta emot deras Sappho-pris, som ges till personer som ”kompromisslöst verkat för det fria ordet”. Tidigare pristagare är bland andra Thilo Sarrazin, Douglas Murray, Sir Roger Scruton och Lars Vilks, så jag är givetvis mycket hedrad. Men det viktigaste av allt är, att när jag är beredd att ge upp hoppet om Sverige, så kan jag alltid hämta livsmod och inspiration från grannlandet i syd. Som i Ingrid Stöjbergs raka debattinlägg.. Se det hele på DGS.

Den 19 september modtager Gunnar Sandelin Trykkefrihedsselskabets årlige pris i København


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.