24
aug
Seneste opdatering: 26/8-20 kl. 1613
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hvem har har startet sagerne mod mig, Jaleh Tavakoli, Jeppe Juhl, Syrienblog og andre?

For eksempel en krypteret Hushmail. Jeg er tidligere blevet tippet af hæderlige personer i retsvæsnet og statsapparatet, og jeg har bevogtet deres identitet – for så vidt jeg kendte den – som den hellige gral. Jeg går ud fra, at de hæderlige i statens tjeneste stadig er langt de fleste. Det er selvfølgelig en presset stat, ligesom det er et presset politi, men det er ikke af mig, det er af politikernes massive kriminalitetsimport.

Skulle en domstol dømme mig, er det en skamplet på den. Ikke på mig. Jeg vil stadig betragte mig selv som ustraffet. Antagelig burde den person, der misbruger politi og domstole med sin egen kreative tolkning af paragraf 264d, og sine egne politiske vendettaer, være den sigtede i den sag. Det kan ikke være lovligt.

 Dette lugter af nøje politisk planlægning

Dette lugter af nøje politisk planlægning og højt oppe i systemet, selvom daværende justistminister Pape givetvis har sørget for fuld deniability. Der må være andre, der kan hostes ud i offentlighedens lys. Alene tidspunktet for anholdelserne, dagen inden valgkampen 2019 begyndte. Der er ikke fem gram jura i de sager.  Vi vil naturligvis kræve aktindsigt.

Nu beder jeg samme personer om at tippe mig om hvem i systemet, der har startet sagerne mod mig, Jaleh Tavakoli, Jeppe Juhl, Syrienblog og andre. I kan gøre det i fuld anonymitet. I risikerer intet. I kan skrive til snappost @ yahoo.dk.

Kan man endnu oplyse om islam uden at blive hentet af politiet?

Det er kun rimeligt, at personer der anvender politi og retsvæsen imod politiske modstandere i, hvad der alment i min omgangskreds opfattes som begyndende politistatsmetoder mod islamkritikere, får en chance for at blive udspurgt af min advokat og redegøre for deres bevæggrunde i den retssag, de selv har startet.

Det er i almenvellet og retsstatens interesse, at han/hen får lov at træde frem i fuld figur. En dømmende og fordømmende stat skal være transparent, for at bevare tillid. Ellers vil den fortsætte med at dykke i takt med “multikulturen”, et stadigt mindre brugt ord efterhånden som den fallerer i den virkeliggjorte virkelighed. Sproget røber os altid.

Den største brøler siden demokratiets indførelse

Kan man endnu  modsætte sig muhammedansk erobring og oplyse om islam uden at blive hentet af politiet? Svaret hælder nærmest mod et “nej.” Politikerne synes at ville gå helt til bunds med deres “multikultur.” Jeg følges ikke med dem.

Politikerne er selvfølgelig ude i det forståelige ærinde, der hedder at redde røv oven på den største brøler siden demokratiets indførelse, som Ulrik Høy kaldte masseimporten af islam.

Så sender de politiet, men det er som at pisse i bukserne. Når de når lidt længere ud i katastrofe, vil de være som svenske politikere, der pt er ved at miste magten over både landet deres egen skæbne. Da er vi nogle, der står parat til at kræve dem retsforfulgt. Til den tid skifter rollerne, selvom der kan gå tyve år endnu. De kan endnu nå at gå på pension eller få et ridderkors med sig i graven, og det vil jeg råde dem til.

Kriminalforsorgen havde “haft et brandattentat”

Eva Selsing var så venlig at følge med mig i Kriminalforsorgen den 11 august. Jeg havde ikke været på de egne siden jeg kørte i Ryvang Bilen i 70 erne. Tredje verdens-ghettoer var siden da bygget rundt omkring Æbeløgade på det ydre Østerbro, gaderne omkring bygningen så ud som Bumfuckistan.

11 august var en varm dag, men jeg kunne ikke få et glas vand. fordi Kriminalforsorgen havde “haft et brandattentat.” Jeg tænkte på situationens ironi, og så passede pengene. Jeg skånede socialrådgiveren for, hvad jeg havde lyst til at sige. Hun havde stået model til udtalelser nok fra mig, hun næppe har hørt før. Jeg ville ikke forstyrre hendes nattesøvn unødigt. Hun var flink og rar, og hendes eneste medskyld bestod i, at Kriminalforsorgen også hører under Justitsministeriet. Det er ikke hendes skyld, ligesom de anholdende betjente i maj 2019 ikke kan lastes for, hvad de blev misbrugt til.

Eva skriver i dag, hun efterlyser også vedkommende politiserende embedmand oppe i systemet, og hvis det er daværende justitsminister minister Søren Pape, så er det ham, vi eftersøger.

Eva Selsing: “Jeg vil vide, hvem der misbruger deres magt til at jage islamkritikere”

En fredelig, dannet, vidende mand på 68 år, som har viet en del af sit voksne liv til at oplyse os andre om multikulturens foruroligende følger – alt det, de etablerede medier og myndigheder fortier. Jeg rystede af raseri før, under og efter.

Der sidder et menneske derinde i systemet, som er ansvarlig for denne forfølgelse. Som har truffet beslutningen om at chikanere Steen Raaschou, Jaleh Tavakoli og Jeppe Juhl. Som har misbrugt sin magt på det groveste -ikke utænkeligt af politiske årsager. Det har samfundets interesse at vide, hvem den ansvarlige er. Ingen skal misbruge systemet til at retsforfølge fredelige fædrelandskærlige borgere, som blot fortæller sandheden. Ingen. Et fyldigere uddrag hos Thomas Nydahl.

Se også Det siger alt om mediebranchen at den absurde proces mod Snaphanen-Steen, kun når et massemedie i form af en kommentar.

Se også Hege Storhaug: Hvem misbruker sin offentlige makt til å jage islamkritikere?


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.