26
aug
Seneste opdatering: 27/8-20 kl. 1433
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Når man anlægger et bål,  kommer der én forbi med en tændstik. Og Paludan vil kun én af dem

Den svenske statspresse har vældig travlt med Paludan lige nu. Sandheden er, at hvis han sad i Folketinget villoe han være den ud af 179, der vidste mest om islam. Det beviser hans samtale med Bill Warner. De andre kolbøtter er en stadig voksende sikkerhedsrisiko, der allerede har kostet en del mennesker livet, men ikke nær så mange, som de kommer til.

Paludan er aparte, men usædvanlige situationer fremkalder usædvanlige personer. Hvis alt var business as usual, ville vi bare producere en Marianne Jelved, en Svend Auken eller en Ritt Bjerregaard. Den tyske besættelse producerede en Jørgen Kieler og en Gunnar Dyrberg. Man kan selv vurdere forskellen på dengang og nu, hvis man synes, man ser en.

Personligt tror jeg det er meget uklogt af svensk politi at give ham tilladelse til demonstration. Over en million “svenske” muslimer kan de ikke kontrollere, hvis de vil brænde nogle byer ned. Men vi får se fredag. Hvis han starter en mindre eller større krig, ville den alligevel være begyndt om ti år. Det er ikke Paludan, der han anlagt den. Han er et symptom, ikke en årsag. Det er valgte politikere. De må drages til ansvar om nogen. Svenske vælgere demonstrerer ingen videre lyst til det. Den vil komme, når velfærdsstaten braser mere sammen. Da kommer det kaos i Sverige, ingen myndighed kan kontrollere. Ikke engang hæren vil kunne.

Spom sagt: Svensk politi kan ikke garantere sikkerheden. Hensynet til islam står nu over den svenske grundlov. “Malmø ejes af muslimer”

Onsdag blev Paludan nægtet tilladelse til at demonstrere, som man kunne forudsige. Det er meget sjældent, det forekommer, men han fik da vist, at magten i Sverige er ved at transitere til de erobrende folk. Afslaget må have været oppe at vende på højeste sted, hvis man da kan kalde den undersætsige Morgan Johansson det. Politiets lyrik er værd at læse: Polisen nekar tillstånd för allmän sammankomst,

De ved selvfølgelig godt, at Paludan har skåret deres afmagt ud i pap. – Islamkritisk demonstration i Malmö stoppas – polisen kan inte garantera säkerhetenMalmöpolisen hånas efter kapitulationen: ”Malmö ägs av muslimer”

Den svenske meta-diskussion

Al svensk, politisk debat handler i øjeblikket og i virkeligheden om, at de politikere der har forårsaget denne demografiske revolution, ikke har tænkt sig, at de skal miste magten på grund af dens pilskæve gang. Det ligger under alt, hvad der bliver sagt, det er meta-diskussionen. Spændingsmomentet er, om de faktisk bliver hostet ud og forhåbentlig stillet for en domstol. Ingen aner det.

Militærlignende klan-okkupation af Gøteborg ghetto

“Det håller på att gå riktigt snett i Göteborg”

Ali Khan-klanen fra Libanon oprettede vejspærringer i ghettoen Hammarkullen i sidste uge. Der bor 8.200 mennesker med en udlændingeandel på 85.4 %. Morten Uhrskov skriver om det (det er ikke første gang, det er forekommet.)

Nu fortæller en svensk betjent, at deres okkupation af området er militærlignende. Den svenske stat har mistet magten over området, og den gør ingen mine til at vinde den tilbage. Det vil antagelig koste for mange menneskeliv til at politikerne vil tage sig godt ud. Efter disse politikere – syndfloden.

Göteborg. Poliskällan ville berätta mer ingående om de senaste dagarnas eskalerande utveckling, där klankriminella i Angered upprättat vägspärrar som ett led i den upptrappade konflikten mellan olika kriminella grupperingar. Det handlar inte bara om vägspärrar utan även om annan sorts bevakning av området, med hjälp av avancerad militär utrustning, bland annat kommunikationsradio samt nattkikare.

“De placerar ut spanare på höga höjder, som kullar, hustak och parkeringshus för att varna för oss poliser samt för sina motståndare” berättar poliskällan som av hänsyn till sin egen säkerhet måste vara anonym. “De vill sätta sig i respekt hos boende i området och ha kontroll över vilka som kommer in. De är svartklädda och maskerade och människor är livrädda. Det är ju främst invandrare som bor där och de är jättetrötta på det som pågår. “Det håller på att gå riktigt snett i nordöstra Göteborg”.

Hur går snacket bland er poliser just nu?

– Alla är fruktansvärt förbannade att vi inte har nåt stabilt att sätta emot! Vi kommer inte åt de som sitter i toppen på hierarkin. Det är många led, springpojkar får göra skitjobben, men vi kommer inte åt högsta hönset. Och ingen vill prata, ingen gör det… De flesta vet vem det är som gör vad men de säger inget av rädsla för sitt och sina familjers liv. Jag förstår dem fullt ut. Att vittna är farligt, det är bättre att titta bort. Jag vill själv inte stå med mitt namn när jag pratar med dig. Ingen går säker i detta. Se det hele “Ledningscentralen är nerringd av livrädda människor – vi har att göra med en militärt uppbyggd organisation”.

Se også Poliskälla om maffian i Göteborg: ”En militärt uppbyggd organisation”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.