27
aug
Seneste opdatering: 29/8-20 kl. 1818
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Touché til de to smågale gadeaktivister. SK brænder alligevel koran i Rosengård. Paludan afvist ved grænsen. Får to års indrejseforbud og svenske medier tør ikke nævne koranbrændingen. Det er for meget dansk hån på én dag: Den og dommen i Glostrup

I alle skåne byer er Paludan og Park nu blevet forbudt at demonstrere, men hvis de ville brænde koraner i Jokkmokk, ville de heller ikke kunne få lov. Svenske politikere og politi frygter at miste mere magt over landet, hvilket allerede er definitionen på en fejlslagen stat.

“En manifestation uden manifestation, er også en manifestation.” Park og Paludan fik næsten uden at røre en finger demonstreret den svenske statsmagts afmagt. Touché til de to smågale gadeaktivister, der med ét slag fik udstillet både islam og den svenske magtelite, der ikke kan sætte en fod rigtigt.

Se også Här brinner Koranen i Rosengård – Rasmus Paludans parti trotsar indraget tillståndPaludan avvisad vid gränsen – har fått ett tvåårigt inreseförbud På Stortorget blev aktivisterne anholdt: VIDEO: Här sparkar de fotboll med Koranen på Stora torg i Malmö – grips av polis

Swebbtv: Terrordåden på kyrkogården

“Terroren mod svenskere er foregået i 30 år. Politiet har abdikeret, politikerne tier”

I februar blev Gøteborg kernevåbenfri zone. En politiker skriver i dag, at De två största existentiella hoten mot Göteborgarnas hälsa är klimatkatastrofen och kärnvapenanvändning. I en by, hvor store områder er overtaget af mellemøstlige klanmafiosoer, kunne man måske finde på mere presserende problemer.

Det er disse fantaster i politik, der er den direkte årsag til at Sverige dag for dag ryger ud i en stadig mere grotesk krise. Det er tydeligt på sociale medier, at svenskernes tålmodighed med dem er tyndslidt, men hvornår eksploderer de af vrede?  (Se tegningen “Det er helt uacceptabelt.” og Iranier och en arab häktade för homosexuell våldtäkt mot minderåriga pojkar)


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.