29
aug
Seneste opdatering: 30/8-20 kl. 1938
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Priset hederliga människor betalar för sin politiska likgiltighet är att styras av oduglingar” (Platon)

Ligegyldigt hvor man vender blikket i Sverige, bryder samfundsstrukturerne sammen. Denne generation holder brandudsalg af alt, hvad der hidtil har kittet landet sammen. Det er som om, en lavine er sat i bevægelse uden at der er hverken vilje eller evne til at stoppe den.

Henrik Jönsson skal selvfølgelig tro, at noget kan stoppe lavinen, men det sandsynligste er, at det er mindst tyve år for sent, og at ødelæggelsen af sandslottet Sverige startede som en mental forrådnelse engang i Olof Palmes og velstandens tid omkring 1968. Ingen mennesker kan tåle generationers fred og velstand uden at blive småforrykte, og efter Ahlmarks første Galna Kvartseklet, kom der et endnu galere. Det høster sine triumfer i disse år.

Det trygheds- og kontrolfikserede Sverige er blevet et “runaway-train”

Dens inerti er allerede alt for stærk, og ingen forestiller sig selvfølgelig at det inkompetente, forbryderiske etablissement, der har gjort dette, vil være de samme der ombestemmer sig og redder landet. Den demografiske, svenske revolution vil uvægerligt føre til en social og politisk. Ingen kan love, hvor det ender, selvom politikerne snakker for deres syge moster, kun at Sverige vil fortsætte med at forværres. Det trygheds- og kontrolfikserede Sverige er blevet et “runaway-train,” og den eneste trøst er, at det foragtelige, uduelige svenske magtetablissement vil styrte i grus sammen med alt andet.

Det var syrere, der satte ild til Malmø

“Free Syrian Army er herrefolk. De er kommet for at overtage Sverige”

en stor andel af de fremmede der gik amok i Malmø i nat har syrisk baggrund. I en video kan man se, at de endda har medbragt “Free Syrian Army”-flaget på gaden i Malmø, hvor der skiftevis bliver råbt “Takbir”, “Allahu akbar” og “La ilaha illallah” i flokken, i forbindelse med ildspåsættelser og vold imod det vantro svenske politi i Malmø.

I Syrien er den såkaldte “Free Syrian Army” for længst nedkæmpet og besejret militært af regeringsstyrkerne, men det lader til, at Sverige har overtaget dens soldater.Budskabet er ikke til at tage fejl af: Selvom de er kommet siden 2015 som “flygtninge”, så har de allerede fået ejerfornemmelser for landet. Man skal ikke gøre noget, der provokerer syrerne i Malmø. De er herrefolket og ejer gaden.

Der er 250.000 syrere i Sverige. De er kommet for at erobre. For at overtage landet. Assad havde givet dem en kugle for panden. Så langt er Sverige ikke nået – endnu.Inden for 10 år, vil der være en million syrere i Sverige med valgret. Det paradoksale er, at den danske skraldemand John og hans venner var de eneste, der blev anholdt i går af svensk politi. Free Syrian Army i Malmø

Svensk politi marcherer – baglæns

Man hører disse fascisters sædvanlige krigshyl: Khaybar, Khaybar – ya Yahud, jaysh Muhammad saufa ya’ud, och betyder ungefär “Khaybar, Khaybar – o judar, Muhammeds armé skall återvända.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.