1
sep
Seneste opdatering: 2/9-20 kl. 1604
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“Migration er godt for indvandrerne, men ikke for os. Det er en måde, hvorpå dysfunktionelle samfund kan læsse nogle af deres problemer af på os.”

I dag kl. 11 præsenterede Thilo Sarrazin sammen med Henryk M. Broder sin nye bog Der Staat an seinen Grenzen: Über Wirkung von Einwanderung in Geschichte und Gegenwart i konferencecentret i den føderale pressekonferences hus 400 meter fra Rigsdagen i Berlin.

Sarrazin gør en del ud af, hvor forskellige folk er smeltet sammen, og hvor de aldrig er. Vi kan lige så godt indse i dag, at flertallet af muslimer i Danmark aldrig bliver danskere, og at vi ophober uløselige, evige problemer.  Sarrazin omtaler også den migrationspolitiske nyskabelse, at mange af dem der invaderer Europa i disse år, hader os med den forventelige konsekvens at tusinder af europæere har måttet lade livet. Det gjorde tyskere der udvandrede til USA ikke.

De danske politikere, der efter 37 år stadig snakker om, at “islam kan integreres”, er enten fulde af varm luft eller de er en alvorlig sikkerhedsrisiko for land og efterkommere. Henryk Broder indleder med en fremstilling af bogen. Fra minut 58 er det Q&A. PI

Paludan fik sparket i den svenske løgsovs

Et interview med Paludan hos Katatrina Janousch

Han fik så at sige røget alle ud af deres huller, så vi kunne se dem i fuldt dagslys. Når Paludan rykker ud, så sker der virkelig ting det har taget tyve år om ikke at ske. Senest fordømmer EU Kommissionen “hans racisme.” Westerholm mener mere præcist, at Paludan har afdækket at der i den svenske elite i virkeligheden er enige med islamisterne i, at en indførelse af Cairo deklarationen i Sverige ville være passende for ny-Sverige. Den forbyder  islamkritik og knæsætter sharia (tekst).

Hans retorik kan være unødvendig grov, men jeg er sikker på, at hvad han her siger om svenske politikere og deres politi, får mange svenskere til at drage et befrielsens suk. Endelig en der sviner dem til efter fortjeneste! Det er værd at bemærke, at PET skulle være rasende på Säpo over at være blevet lokket i en fælde på Øresundsbroen. (minut 9)

Att den svenska polisen är ett dåligt skämt var något jag inte hade förväntat mig. De är komplett odugliga och fungerar som lakejer för islam när de saboterar vår lagliga demonstration. Tre medlemmar från Stram Kurs greps, och man förde bort ytterligare tre medlemmar för att ”fungera som vittnen”.

Syftet var förstås inte att de skulle vittna, utan att helt enkelt se till att vi inte hade några man kvar som kunde demonstrera. Men den svenska polisen vet inte vilka de har att göra med. De är bra naiva om de tror att vi danskar i Stram Kurs blir skrämda av dessa fasoner. Alla som var med i vår demonstration var stolta över att få äran att kämpa för vårt broderfolk. En sa till mig att han inte känt sig så stolt på många år. Att svenska polisen sedan stjäl våra videoupptagningar och ljuger för att få mig till gränsen där de möter upp bevisar att svensk polis i stor grad är en kriminell islamiserad organisation. Hur kan ni i Sverige ens respektera någon som beter sig så?

Den svenska polisen är extremt feminiserad och förlåtande mot denna sortens ligister som härjar i Rosengård. Polisen tycks tro att man är kapabel att hantera en folkmassa oberoende av vilka nationaliteter folkmassan innehåller, vilket naturligtvis är totalt idiotiskt. Kommer man från en kultur som bara kan respektera fysisk makt, så är det naturligtvis fysisk makt man måste använda om man ska kunna upprätthålla ordningen. Jag gissar att svensk polis är rädd för att ta i med hårdhandskarna när de vet att de som de möter kan slå tillbaka. En icke-maskulin poliskår som den svenska är något som få kulturer respekterar, säger Paludan. Se det hele Rasmus Paludans löfte: “Det kommer brinna många fler koraner i Sverige”

Banderne har holdt møde på Gøteborgs fineste hotel. Som om de ejer hele byen, hvad de i og for sig også gør

Se også Uwe bliver berømt: Efter Sveriges första ’koranfotboll’ i Malmö – händelsen blir konstverk


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.