2
sep
Seneste opdatering: 3/9-20 kl. 1433
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Paludan har samme fornemmelse som mange, at Löfven og det svenske etablissement sidder så yderligt, at der måske kun skal et lille puf til, så ryger de i grøften. Han lover koranbrændinger i stockholmske ghettoer i efteråret. Svensk politis behandling af ham har været som en rød klud for en tyr.

Paludan kan i efteråret udvikle sig til en dansk-svensk Skipper Clement, der måske kan sørge for at det næste svenske valg i 2022 ikke “Bliver en folkeafstemning om Danmark”, som Berlingske skriver, fordi regeringen af landssvigere er ramlet inden da. Det haster!

Reinfeldt og Löfvens krudttønde

De vil skælde og smælde på Paludan, men det er ikke ham der gennem 45 år har lavet Sverige om til en krudttønde, der aldrig kan blive et rigt, fredeligt land igen uanset hvad de skyldige politikere udsteder af tomme løfter. Det ødelagte er kultur og demografi, og det kan ikke repareres. Paludan söker demonstrationstillstånd i Rinkeby: ”Koranen ska brinna” og Invandrare utlovar mord och våldtäkt inför koranbränning i Rinkeby

Civil War 2.0 How America Ends

Se også Douglas Murray If the US election doesn’t produce a clear winner then America is at risk of plunging into civil war. Hele interviewet er her.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.