3
sep
Seneste opdatering: 3/9-20 kl. 1700
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

En kasbah er en fæstning (citadel) Betydningen af ordet kasbah er varieret, herunder, “gamle by” og “vagttårn” eller “donjon”. På catalansk resulterede udviklingen i alcassaba. En kasbah var et sted hvor den lokale leder kunne bo og forsvare, hvis en by var under angreb. En kasbah har høje mure, normalt uden vinduer. Kasbah Wikipedia.

Er der noget der her mennesker kan finde ud af, som ikke er medlidenhedsrab på sig selv? Nu byggs Culture Casbah

Paludan: Til Polisen, Region Stockholm

Paludan søger om demonstrationstilladelse, og meddeler politiet, at uanset hvad de svarer, vil han demonstrere. Säpo får travlt nu med at beskytte svenske politikere mod den af dem anlagte krudttønde nu. De får også travlt med at beskytte svenske kirker, for nogle muslimer mente det var en passende “straf” at brænde Ronneby Kirke af – en dansk kirke fra 1100 tallet.

Inden vi ved af det kan vi have det Helvede, jeg har advaret om i tyve år. Klinten skilles fra hveden i disse år, svenske politikere spiller sig den magt af hænde, de havde over begivenhederne. Andre kræfter tager over, og jeg skal være den første til at beklage det, men det har været længe undervejs i Sverige. Det har ikke specielt noget med Paludan at gøre.

Vedlagt er ansøgning om tilladelse til 5 demonstrationer i Stockholm den 12. september 2020.

Jeg er af demonstrationslederne blevet informeret om, at de har til hensigt at gennemføre demonstrationerne uanset, om svensk politi giver tilladelse eller ikke giver tilladelse. Vores stolte patriotiske demonstrationslederes beslutningerne herom er naturligvis ude af mine hænder. Jeg vil bare loyalt over for svensk politi oplyse, at de 5 demonstrationer altså bliver gennemført, uanset hvad svensk politi synes om den sag. Det har jeg desværre ingen indflydelse på. Demonstrationerne gennemføres også, uanset om jeg er til stede eller ej.

Jeg skal bemærke, at det den 28. august 2020 meddelte “återreseforbud” mod mig er ulovligt, fordi jeg også er svensk statsborger. Återreseforbudet ville dog være ulovligt, også selvom jeg alene var dansk statsborger. Det fremgår af Utlänningslag (2005:716) 8 kap. 23 §:

“Finns det inte förutsättningar att meddela en tidsfrist för frivillig avresa enligt 21 §, ska Polismyndighetens beslut om avvisning och Migrationsverkets beslut om avvisning eller utvisning förenas med ett återreseförbud […]. Ett beslut om avvisning varigenom en utlänning nekas att resa in i landet ska dock inte förenas med ett återreseförbud.”

Da svensk politi åbenlyst er så uduelige og uvidende om svensk lov, at svensk politi ikke kan finde ud af at bruge sin egen lov, så er det forståeligt, at tilliden til svensk politi ikke er stor i den svenske befolkning.

Med venlig hilsen

Rasmus Paludan
Partileder


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.