4
sep
Seneste opdatering: 4/9-20 kl. 2222
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Kina vil lede og kontrollere den fjerde, industrielle revolution. Kina er 200 dialekter og 17 større etniske grupper og den mest avancerede civillisation i 5000 år. 2200 år før etruskerne, 2700 år før egypterne

Den fjerde revolution  er 5G og kunstig intelligens. David P. Goldman er økonom har boet i Kina og skriver for Asia Times i Hong Kong. Han forudså Trumps valgsejr i 2016 og også den næste Trump sejr, som ifølge en amerikansk professor igår bliver en jordskredssejr.

Europæere forstår stort set ikke kinesere, og deres forståelse af os er, at vi er barbarer. En 5000 år gammel civillisation må naturligvis mene sådan om opkomlinge som os. Europæiske politikere befinder sig stadig i den 3 industrielle revolution, og taler om “fuld beskæftigelse.”

Det kommer vi formentlig aldrig til at opleve mere, på hvilken baggrund masseimporten af mennesker fra førmoderne lav IQ lande ter sig ekstra vanvittig. Fremtiden vil kun efterspørge de alleskarpeste og mest veluddannede. Det kinesiske meritokrati ville aldrig begå  en lignende kapitalbrøler som det pseudokristne Europa, der er styret af amatører og madammer. Lad os bare sige m/k for husfredens skyld.

Man kan mene forskelligt om de kinesiske kommunistmafiosoer, men de er hyperbegavede. Det vil ingen påstå om Folketinget og Riksdagen andre end deres bestukne lakejer i statsstøttet presse og “public service.”.Se også Färre än 4 av 10 i Sverige arbetar

Politimester  kommenterer ikke sit brud på svensk grundlov

Formålet med svenske valghandlinger er, at intet skal ske

Nu var det jo nok en vis Morgan Johansson, der trak i trådene, og ikke en politimester i provinsen. Det er klart, at den svenske magt ikke uden videre tillader Paludan at trække tæppet væk under dens privilegier med en koran og en lighter. Nu har vi en konfrontation mellem David og den filistriske kæmpe Goliat, og det kan vi jo godt lide. Vi hepper på David.

Når det er overstået, tager de samme magten igen.

Det svenske socialdemokrati er en industri og en karrierevej, det har ikke ret mange andre ideer, end at bevare status quo, og som jeg har skrevet før: Formålet med svenske riksdagsvalg er, at der ingenting skal ske. Svenskerne har valget mellem sosserne og i nødstilfælde – nogle andre sosser. Det er sket nogle få gange i det 20 århundrede, at stemmekvæget har valgt de andre sosser.

Alle politikerne hader, at befolkningen får ét ord indført for hver 1.448 dag, men de smiler stift og kalder det “demokratiets fest.” Når det er overstået, tager de samme magten igen.

Se posten To parlamenter: Mobilitet og status quo


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.