8
sep
Seneste opdatering: 9/9-20 kl. 0043
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

“USA er et oligarki, og Europa er på vej til at blive det”

Nemlig gennem storbankerne- og financens dækorganisation EU. Her har vi også forklaringen på det helt uforholdsmæssige had mod Trump, men ikke helt på hvorfor det også formidles så énstemmigt af danske medier. Den har vi til gode at få begrundet når de er færdige med deres massive desinformationskampagne til fordel for den præsenile nullitet, Joe Biden. Asger Aamund skriver om det idag: Derfor er Trump en stemme på folkestyret, retsstaten, frihed, tryghed og velstand, og Lars Bern taler selvfølgelig også om den amerikanske elendighed. (Se også Demokraterne truer vold, hvis Biden ikke vinder.)

Oligarki (fra græsk ὀλιγαρχία oligarkhía “fåmandsvælde”) er en styreform, hvor den politiske magt er samlet på et lille antal mennesker (typisk de mest magtfulde pga. enten rigdom, militær styrke, skrupelløshed eller politisk indflydelse). Oligarki kaldes også for fåmandsvælde. Nogle politiske teoretikere har fremført, at alle regeringer kan siges at være oligarkier, uanset hvad de selv kalder deres politiske system. Oligarkier er ofte styret af nogle få magtfulde familier, hvis børn er opdraget og trænet til at arve oligarkiets magt, ofte på bekostning af dem der bliver regeret over. Wikipedia

Svenske kvinder har intet lært

Skønt udsat for systematisk sex-forfølgelse foretrækker de indvandrings­venlige politikere

Af Tore Kristiansen

I Sverige blev der i fjor anmeldt 23 voldtægter daglig (mørketal gange 10 altså 230 hver eneste dag året rundt). De allerfleste begås af indvandrere, specielt overfaldsvoldtægter. Alligevel vil flertallet af svenske kvinder have mere af den politik og de politikere som skaber en sådan udvikling.

Antallet voldtægter i Sverige er skræmmende. Svenske kvinder i nær sagt alle aldre synes at være «frit vildt» for et øgende antal voldtægtsudøvere. I realiteten er svenske kvinder i dag udsat for noget som minder om systematisk forfølgelse. Jeg var medforfatter på en kronik om voldtægt i Sverige i 2004. Det var alt, alt for tidligt. Der er ingen belønning for at være politisk hurtig. – Kronik: Voldtægtsbølgen i det statsfeministiske Sverige.

Tallene bag de mange avisopslag er skræmmende. HRS, ved Hege Storhaug, opsummerede følgende fra Sverige i 2019:

«*Antal anmeldte voldtægter lå på hele 8.350 i fjor.»

*Anmeldte voldtægter gik op 6 procent i 2019, til 8.350.

*Dette er 23 anmeldte voldtægter per dag.

*Anmeldte voldtægter mod kvinder (18 år eller ældre) øgede med 443 lovbrud (+ 10 %) til 4.670 anmeldte lovbrud sammenlignet med 2018.

*De anmeldte voldtægter af børn (0-17 år) lå uforandret på hele 3.410. Det betyder at der anmeldes 9 voldtægter af børn per dag.»

Hvem er det som begår disse forbrydelser? Er det nogen grupper som mer end andre peger sig ud som voldtægtsovergribere? Også her er fakta krystalklare. P4 Nyheter refererede i 2018 tal fra SVTs undersøgelsesmagasin Uppdrag granskning.

«Sjokktal om voldtekter ryster Sverige: 85 prosent av menn som dømmes for overfallsvoldtekter i Sverige, er født i utlandet», kunne P4 Nyheter berette.

Totalt kan indvandrerrelaterede overfaldsvoldtægter i Sverige let være 95-100 procent

Af de resterende 15 procent er vil der sandsynligvis være en betydelig andel anden- eller tredjegenerations invandrere. Dette oplyses ikke direkte i statistikken, men er en naturlig konklusjon baseret på hvor hyppigt også disse grupper omtales i forbindelse med overfalsvoldtægter. Totalen for indvandrerrelaterede overfaldsvoldtægter i Sverige kan dermed hurtigt være et sted mellem 95-100 procent, hvor ufatteligt det end lyder. Det blev suppleret med flere detaljer:

* Unge mænd fra Afghanistan skiller sig ud som den gruppen med flest domme, i tillæg til dem med svensk statsborgerskab.»

* 58 procent af de som er dømt for voldtægt eller voldtægtsforsøg de siste fem årene, er født udenlands (Det omfatter alle kategorier af voldtægt, ikke bare overfaldsvoldtægt, men også såkaldt festvoldtægt etc. – Documents tilføjelse).

Voldtægtstallene er efterhånden alment kendt i Sverige, også at indvandrere er overrepresenteret. Dette er gradvist (om end modvilligt) kommuniceret i stadig flere medier, også i SVT. Det lader sig ikke længere manipulere bort.

Da ville det være naturligt at tro at svenske kvinder nu rejste sig i massiv, rasende protest mod den politik og de politikere som gør dem til ofre for stadig flere af sådanne overgreb. Ikke mindst kunne man vente at kvinderne ville kræve fuldt stop i importen af de mænd som står for de fleste af voldtægterne. “Nu må det være nok med dette!”

Men, nej. Svenske kvinder vil bare have mere, tro det eller ej. I Expressen/Sifos nye undersøgelse over hvem svenske vælgere har mest tillid til, ser man at en svært høj andel af svenske kvinder vil ha mere af den nærmest hæmningsløse indvandringen landet har bedrevet. De er i praksis deres egen værste fjende.

Konkret fremgår dette ved at 47 procent af kvinderne udtaler det de har «mest tillid» til den politik statsminister Stefan Löfven (Socialdemokraterna) står for. Vänsterpartiets (afgående) leder Jonas Sjöstedt kommer som nr to blandt kvindene, med 44 procent. (Vänsterpartiet vil have en endnu mere liberal indvandring end Socialdemokraterna). Alle de indvandringsliberale partier scorer højt blandt svenske kvinder.

Kun 14 procent av kvinderne har tydelig indvandringskritiske Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson på toppen. Til sammen vil et overvældende flertal af svenske kvinder have nuværende eller en endnu mere «åben» politik med hensyn til at slippe unge mænd fra lande som bl.a. Afghanistan ind.

Det er ingen indvandringstræthed at spore i kvindernes valg af favoritpolitikere.

Fria Tider omtaler i en lettere chockeret artikel, sagen således:

«Den som trodde att svenska folket hade tröttnat på de vänsterliberala politiska partierna i riksdagen kan få sig en dyster läsning i Sifos senaste förtroendemätning.»

Er man rigtig slem, kan man iblandt tænke at svenske kvinner får hvad de beder om. Men antagelig er de bare uskyldige ofre for en politik mediene har pakket ind således at kvindene ikke forstår hvad som rammer dem, før det er for sent.

Se også Varannan kvinna tror att Löfven ska lösa Sveriges problem

Populære blandt svenske kvinner: Statsminister Stefan Löfven (S) har sammen med Jonas Sjöstedt (V) størst tillid blandt kvindelige vælgere.


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.