11
sep
Seneste opdatering: 11/9-20 kl. 2212
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Paludan aktionerer mere mod svenske politikere, end imod islam

Det drejer sig om Twitterkontoen Barbequran. Musikken i baggrunden er Remove Kebab, en militant, serbisk, antimuslimsk sang, der repræsenterer et konfliktstadium politikerne heldigvis endnu ikke har bragt deres folk til.

Men de bør være bange for det Balkan, de risikerer at være medskyldige i at skabe. Hvis de ikke er rystede, er de for farlige at have i politik. Iøvrigt ser jeg mere Paludans happenings som rettet imod svenske politikere, end imod islam. De har dikteret det svenske folk deres farlige utopi, og de har været aldeles uimodtagelige for kritik. Använde koranen för grilla bacon – nu jagas de av polisen

Blasfemilagar och begränsningar av rätten att kritisera religioner tenderar att stärka extremister

The supreme function of statesmanship is to provide against preventable evils. Ikke at gøre krig mulig i et land, der har været forskånet i 200 år. Eli Wiesel sagde i Oslo “Never give evil a second chance.” Disse politikere har givet ondskaben en chance, for de mente, de havde afskaffet den. Det svenske folk bør holde dem ansvarlige – langt om længe. Jacob Rudenstam skriver: Har Sverige en blasfemilag nu?

Der Untergang: Löfven ändrar retorik

“Es bleibe in Raum Mogge, Damberg, Swedin, Anders Lindberg och Göran Greider”

Dette er nok en af de sjoveste Untergang-videoer, og undersættelsen er lavet af en der har blik for den tyske tekst. Svensk satire går en stor fremtid i møde, hvis vi antager at god satire blomstrer under uhæderlige, inkompetente, løgnagtige, middelmådige, komiske politikere, og tragiske, stadigt forværrede livsbetingelser. Politisk satire fra nabolandet

Statskupp – är det verkligen en omöjlig tanke?

Svensk presse har måttet tillempe sig til virkeligheden. Gøteborgs Posten har ligget foran i det væddeløb de sidste fem år

Varje gång ämnet kommer på tal, förkunnar statsministern med grötmyndig stämma att Sverige är världens tryggaste och bästa land – i alla avseenden. En del upplever det säkert så; nöjda med jobb och lön, bor bra, det går bra för barnen – på det stora hela taget upplever de livet i Sverige som okej. För egen del. Pengar och tur håller än så länge olyckorna på avstånd.

Personligen tror jag att hoppet är ute för Sverige vad gäller sjukvård, skola, äldreomsorg – för att inte tala om lag/kriminaliteten, som jag tror gått in i en icke reversibel fas. Som historien visar i liknande fall – kommer det mynna ut i ökad anarki, våldsammare och fler motsättningar mellan olika grupperingar – eller en mjuk statskupp. Skulle inte bli ett dugg förvånad om det redan skissas på det sistnämnda, då det säkerligen resoneras att de extraordinära, akuta åtgärder som krävs för att styra skutan rätt – inte går att implementera med rådande politiskt system. GP:SE


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.