11
sep
Seneste opdatering: 11/9-20 kl. 2309
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Paludan gør det svenske etablissement til grin

På få dage har Stram Kurs klaret at brænde tre koraner i fire af Sveriges mest voldelige ghettoer. De har klaret af få svenske politikere til at forsage grundlovens garanti, at enhver kan demonstrere, at føre koranbrænding ind under HMF loven, og at få politiet til at rådslå med en imam fra det muslimske broderskab. Desuden har han fået politikere fra samtlige partier til at udtale sig latterligt dumt. Det er ikke dårligt klaret. De nuværende politikere havde været forsvundet for mange år siden, hvis svensk journalistik havde udstillet deres  løgne og uduelighed. Paludan lod deres undergang rykke en del nærmere.

En svensker kommenterer: “Jag tror Paludan kommer sänka regimen med dessa bok bränder, adidas folket kommer göra bort sej ordentligt och väcka allt fler folk med skygglappar.” Se det her VIDEO: Här brinner Koranen i Angered

Koranbränning även i Trollhättan

Se Koranbränning även i Trollhättan


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.